PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : >>Ghost Port ve Ip hakkında yardım<<



jerilyas
10/11/2008, 16:37
Arkadaşlar forumdaki ghost konuları cidden çok açıklayıcı ama ben ne yaptınsa yapamadım.
Botla servera bağlanıyorum ona oyunu kurduruyorum ben dahil kimse giremiyor.
Loopback ve port açmayı yapmaya çalıştım resimler aşağıda nerde yanlışlık var :-(
Ayrıca 2. resimde niye ayarladığım ip gözükmüyor.
Orayı her ip mi değiştirdiğimde değiştiriyorum merak etmeyin.
http://img136.imageshack.us/img136/8823/adszfi2.bmp
http://img255.imageshack.us/img255/4505/adsz2xw7.bmp
http://img526.imageshack.us/img526/8593/adsz3gw8.bmp

JustinPeace
10/11/2008, 16:58
Evet Bende LoopBacki Yaptığımda Oyuna Girilmiyor Hata Alıyorum Fakat LoopBacki Devre Dışı Bırakınca Oyuna Girilebiliyor Bu Sorunu nasıL Çözerim ?

imported_Storm
13/01/2009, 21:43
biraz gec oldu ama cevap vereyim Alt ağ maskesine 255.255.255.0 yazıcaksın

MrExploit
18/01/2009, 13:48
ben onuda yazdım hala oyunu kuruorum ama giremiorum....girio gibi oluo atıo
bot portu 6000
bot daki acc 6114
w3 girdiğim acc 6112

portlar böle olacak demi...modemde açtım hepsini:S
en sonda ip-hooku çalıştrıp napcz ya:S

imported_Storm
18/01/2009, 14:43
modemden ayrıyetten 6000 e port acman gerek

MrExploit
18/01/2009, 15:54
açık zaten

imported_Storm
18/01/2009, 16:03
portlarının bi resmini atarmısın