PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dota2 Alt+Tab sorunu



Stahli
15/08/2012, 11:45
eskiden ayarlarım normalken alt+tab yapınca bir sorun olmuyordu şimdi ayarları falan düşürdüm fps arttırmak için fps ye baya yararı oldu ama oyun içindeyken alt+tab yapınca oyun donuyor siyah ekran alıyorum mecburen görev yöneticisinden oyunu kapatabiliyorum bunun bir çözümü var mı müzik bile değiştiremiyorum artık oyun oynarken delirtti vallahi :D

ToreX
15/08/2012, 12:07
çerçevesiz pencere yap sorunun kalmaz.

JeanValjean
15/08/2012, 12:10
Masa üstün 1980x1080 falandır diğelim sen oyunu 1280x720 oynarsan alt taba geçerken zorluk çıkarabilir diye düşünüyorum heralde ^^ masaüstü ile oyunu aynı çözünürlükte yapıp denesene birde ?

E N J O Y
15/08/2012, 12:12
çok kişide duyuyorum bunu bu aralar nasl çözülür bilen varsa paylaşırsa sevinirim.bende o arkadaşlara yardımcı olmuş olurum hem :)

Stahli
15/08/2012, 13:02
çerçevesiz pencere yap sorunun kalmaz.
Öyle oyunun tadına nasıl varalım oda bir çözümde bi anlamı kalmıyor öyle tam ekran olmayınca yinede eyvallah :D


Masa üstün 1980x1080 falandır diğelim sen oyunu 1280x720 oynarsan alt taba geçerken zorluk çıkarabilir diye düşünüyorum heralde ^^ masaüstü ile oyunu aynı çözünürlükte yapıp denesene birde ?
yok yok çözünürlüklerle oynamadım sadece grafikleri düşürdüm çözünürlük en yüksekte ama çözemedim daha doğrusu şöyle lobide alt tab yapılıyor oyun başlayınca yapılmıyor


çok kişide duyuyorum bunu bu aralar nasl çözülür bilen varsa paylaşırsa sevinirim.bende o arkadaşlara yardımcı olmuş olurum hem :)

vallahi çözersek çok güzel olacak

ViktorReznov
15/08/2012, 14:27
Set Launch options a:

-dxlevel 81 yaz.

Olursa haber ver.

Stahli
15/08/2012, 14:50
set launch optionsda şunlar yazılı zaten
-console -nod3d9ex -novid -noforcemaccel -high -dxlevel 81

ViktorReznov
15/08/2012, 15:00
Heh afferim.

-nod3d9ex -high -dxlevel 81

Şimdi bunları sil

Stahli
15/08/2012, 15:04
azarlanmış çocuk gibi oldum he :D
sildim bi oyuna gireyim bakalım
edit: sorun düzeldi ikinci kez adam benim sorunumu çözdü adresini ver 1 tepsi baklava yollayacam sağolasın ilaç gibi geldin moruk :D

ViktorReznov
15/08/2012, 15:07
azarlanmış çocuk gibi oldum he :D
sildim bi oyuna gireyim bakalım

Yok canım şaka yapıyorum :D O kodları oraya yazma bokunu ben de yaptım da zamanında ordan öyle dedim :)

Stahli
15/08/2012, 15:22
Beyler bu sorunu yaşayan varsa victor reznovun dedigi gibi şunları silsin benimkisi düzeldi nihayet
-nod3d9ex -high -dxlevel 81

ViktorReznov
15/08/2012, 15:26
-nod3d9ex: Bu zaten bi işe yaramıyor :)

-high: Bu ne işe yarıyor bilmiyorum :p

-dxlevel 81: Ahanda bu bozuyor işi.

Stahli
15/08/2012, 15:28
ya o kodları fps arrtırmak için bi videoda görmüştüm yazdım öyle benimde pek fikrim yok yani :D
edit:demekki neymiş her yerde gördüğümüz şeyleri yazmıyormuşuz

ToreX
15/08/2012, 16:34
[QUOTE=Kamikaze;169168]Öyle oyunun tadına nasıl varalım oda bir çözümde bi anlamı kalmıyor öyle tam ekran olmayınca yinede eyvallah :D


Ztn tam ekran oynuyosun çerçevesiz tam ekran oynuyosun alt tab kolaylık saglıyor ben öyle oynuyorum.