PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.26a patch hatası



mayyakmuyyak
18/08/2012, 23:38
bu hatayı alıyorum.Crack yapsam da yapmasam da aynı hata..

http://i47.tinypic.com/f2k17o.png

Hapkido
19/08/2012, 00:01
WC3 fixer kullanarak paketi sıfırla ve bir daha yüklemeyi dene paketi.

napstar
19/08/2012, 00:10
WC3 fixer yardımı ile sıfırlarken oyunun dizinini tam olarak göstermelisin. Hatayı o yüzden alıyorsun.

Bu Arada: Konu başlıklarını, "Yardım lütfen", "Hata alıyorum", "Yardım edin", "Patch hatası" vb. gibi yapmaktansa hatanın tam ismini yazmak, bundan sonra aynı konunun açılmamasını sağlayacaktır.

Örnek: "The Patch Could not be Applied" Hatası alıyorum

D1e-_-
19/08/2012, 00:26
W3 Fixer (http://hotfile.com/dl/39953289/4fdf986/W3Fixer.rar.html) veya Warcraft Version Switcher (http://hotfile.com/dl/117798002/1c9907e/WVS_1.24e_1.25b_1.26a.rar.html) kullanabilirsin.
Not: Bu notumu gören arkadaşlar aldığınız hatayı belirgin değilse yazın lütfen.
Not2: Bütün yönlendirme yazıları/linkleri gamehonordan aldım bozuk olduğunu sanmıyorum.