PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hem Wepla Hem Euro Battle a baglanmak ıcın yardım



Voiceofsilence
16/11/2008, 04:48
Ben Euro Battle ı ındırdım patchleri vs. fakat forum u pek arastırmadan dırek kurdum bu da wepla'ya gırmemı engelledi Oyun u sılıp kurmadan tekrar weplaya gırebılme ımkanım varmı? yanı ıkısıne aynı anda forum u arastırdım fakat Patch ı kurmadan once yardım var ama kurduktan sonra bulamadım Yardım lazım te$ekkurler sımdıden.

2ncay
16/11/2008, 13:55
sanırım hem wepla hem battle olmuyo
ikisinden birini seçmelisin

cemo
16/11/2008, 19:52
wepla yı bilmesemde weplanın surumu ne 1.22a 1.21a 1.21b mi aynıysa 2side aynı anda yapablirsn ama sanırım eurobattle net le suan olmuyor 1.22a eurobattle net weplayı ogrenmen gerek aynıysa oynıyablirsn

NICKolas
16/11/2008, 19:57
Eğer warcraft klasörünü başka bir yere daha kopyalarsan ve bunlardan sadece birine patch yaparsan, patch kurduğunla bnete diğeri ile de weplaya girebilirsin.

bora
16/11/2008, 20:38
Bence 1.20c'li patchi ( Wepla ) D'ye kur.1.22a'yı da ( Eurobattle.net ) C'ye kur.Büyük ihtimalle çalışır.

ooo_fresh_me
17/11/2008, 15:24
oncelıkle C ve D ye oyunu kur
sonra w3fixer adlı programı ındırıp 1.20c yi D ye kur 1.22a yı da C ye kur bölylece pachler kuruldu server loaderlar kaldı
ama server loadrın birini kurunca digeri siliniyo nedense yanı aynı anda 2 server loaderi calısmıyo
ama bunları yaptıktan sonra hangi serverde oynamak ıstıyosan o loaderi kur