PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Haritanın modunu değiştirmek mümkünmü ?



Oldskull
09/09/2012, 00:45
Arkadaşla creativeden kendimize ufak bi harita hazırladık benim bilgisayardan şimdi oda kendi pc sinde oynayıp yeni şeyler eklemek istiyo. Bu haritanın modunu creativeden survivora nasıl değiştirebilirim ve ona nasıl verebilirim ?

Yada aynı şekilde survivor bi haritayı alıp creative çevirmemiz mümkünmü ki map yapıp internete verenler nasıl yapıyo ?

EuSS.WackyDire
09/09/2012, 11:56
(Konsol komutlarını girebilmen için oyununu ilk başta yaratırken ''Daha Fazla Dünya Seçeneği'' sekmesinden ''Hilelere izin ver: Açık'' yapmak gerekliydi. Bunu yapmadıysan oyun esnasında ESC yapıp, LAN'ı aç diyeceksin sonrada ordaki sekmeden hileleri açacaksın.)
Mod değiştirmek için ilk önce Konsolu açacaksın.(Nasıl açıldığını ve kısayol tuşunun ne olduğunu öğrenmek veya değiştirmek için ayarlardan kontrollere bakabilirsin.)
Sonra oraya :
gamemode survival(veya kısaca gamemode 0)
gamemode creative(veya kısaca gamemode 1) yazacaksın.
Bu arada oyunun versiyonu eskiyse bunları yapamasın.Oyunun versiyonunu yazarsan daha ayrıntılı şekilde bilgilendirebilirim.

Oldskull
09/09/2012, 15:47
Ufuk yetiştin gene saol :D Yeni bi force update yaptım şuan 1.3.2 dediğini yapıcam editleyip yazarım.

Edit: /gamemode survival kullanırsak daha iyi olur :D saol yardım için konu kapanabilir.

odurmaz87
05/10/2012, 10:19
(Konsol komutlarını girebilmen için oyununu ilk başta yaratırken ''Daha Fazla Dünya Seçeneği'' sekmesinden ''Hilelere izin ver: Açık'' yapmak gerekliydi. Bunu yapmadıysan oyun esnasında ESC yapıp, LAN'ı aç diyeceksin sonrada ordaki sekmeden hileleri açacaksın.)
Mod değiştirmek için ilk önce konsolu açacaksın.(Nasıl açıldığını ve kısayol tuşunun ne olduğunu öğrenmek veya değiştirmek için ayarlardan kontrollere bakabilirsin.)
Sonra oraya :
gamemode survival(veya kısaca gamemode 0)
gamemode creative(veya kısaca gamemode 1) yazacaksın.
Bu arada oyunun versiyonu eskiyse bunları yapamasın.Oyunun versiyonunu yazarsan daha ayrıntılı şekilde bilgilendirebilirim.

hocam saolasın valla çok işime yaradı :)

BasamakTR
03/07/2016, 00:03
mümkün sanırım