PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Wrong Game.dll (need 118) hatasını dun almıyordum bugun alıyorum



fabi
20/11/2008, 19:11
arkadaslar usttede belırttıgım gıbı warcraftı açarken 1.20c de oynuorm weplada bu hatayı wermeye basladı daha bugun dun gece oynuyordum hıc bır sorun yok flasdıscden attım bu arada leptopa masa ustunde calıstırıyor leptopda dun hata wermıyordu bugun hata verıyor yardım lüütfen

Khirsah
21/11/2008, 14:14
reinstall tek çözüm gibi duruyor..

bionicle
10/12/2008, 18:19
bazen bende de böyle hata oluyordu. bilgisayara reset atıyorum düzeliyor. ayrıca banlist programıyla alakalı olduğunu da düşünüyorum. resetten sonra banlist programından önce oyunu açmaya çalış.

ooo_fresh_me
13/12/2008, 02:25
bikerede benım warcraft acmaya calısınca fatal veriyodı sildim bidaha yukledım düzelmedı
bende sırf dota icin format cektım pc ye x_X ama düzeldı h

DelayReducer
03/04/2009, 23:18
bende delayreducer programı war ama oyuna igrmeden once game dll(-2)dio:mad:
verdigi hatadan sonra sanki oyun yavasladıı..

yardım ederseniz cok sevinirim

saluttromm
29/10/2009, 17:07
daha demin başıma geldi. win7 guncelleştirmelerinden sonra acamadım
bu sorunumu dözdu




1. Open your warcraft 3 folder C:\Program Files\Warcraft III
2. locate your game.dll file, move into redist file.
3. try and run w3l.exe Vista will come up saying Warcraft has stopped working.
4. Restart your computer.
5. Open your warcraft 3 folder again C:\Program Files\Warcraft III
6. Try and run W3l.exe same error will come up.
7. Open the C:\Program Files\Warcraft III\Redist
8. Move the Game.dll file back into the original directory.
9. Try and run w3l.exe

saluttromm
29/10/2009, 17:07
daha demin başıma geldi. win7 guncelleştirmelerinden sonra acamadım
bu sorunumu dözdu




1. Open your warcraft 3 folder C:\Program Files\Warcraft III
2. locate your game.dll file, move into redist file.
3. try and run w3l.exe Vista will come up saying Warcraft has stopped working.
4. Restart your computer.
5. Open your warcraft 3 folder again C:\Program Files\Warcraft III
6. Try and run W3l.exe same error will come up.
7. Open the C:\Program Files\Warcraft III\Redist
8. Move the Game.dll file back into the original directory.
9. Try and run w3l.exe

black_ice
04/11/2009, 14:20
kardeşim iyi güzel ama ben orda yazan maddeleri anlmadım üzgünüm salaklık bende sanırım dün win 7 kurdum ve güncelleme yaptım worng.dll(need 118) hatası verdi daha önce waxii de oynuyordum bu gün giremiyorum.
yukarıda bazı maddeler halinde yazmışsın ama malesef bunlar nedir ve ne yapmam gerekiyor?

YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER....

black_ice
04/11/2009, 14:20
kardeşim iyi güzel ama ben orda yazan maddeleri anlmadım üzgünüm salaklık bende sanırım dün win 7 kurdum ve güncelleme yaptım worng.dll(need 118) hatası verdi daha önce waxii de oynuyordum bu gün giremiyorum.
yukarıda bazı maddeler halinde yazmışsın ama malesef bunlar nedir ve ne yapmam gerekiyor?

YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER....

black_ice
04/11/2009, 14:48
Deli olacam 2 defa daha kurdum yine aynı hata ile karşılaştım acaba patch dosyasında mı bir hata var ? HALEN WAXİİ YE GİREMİYORUM ÇILDIRACA?IMMMMM OOFFFFFF

black_ice
04/11/2009, 14:48
Deli olacam 2 defa daha kurdum yine aynı hata ile karşılaştım acaba patch dosyasında mı bir hata var ? HALEN WAXİİ YE GİREMİYORUM ÇILDIRACA?IMMMMM OOFFFFFF

dragruim
05/01/2010, 18:31
Daha Önce vista kullanırken benimde başıma gelmişti. Hatırlayamadığım basit bir çözümü vardı...

Bilgisayarıma windows 7 kurudum. Sorunsuz bir şekilde weplada dota oynuyordum. fakat 2 gündür bende bu saçma sorunu almaytakım. reinstall, patchleri tekrar kurmam hiç birşeye yaramadı.

Bu Kronik sorun neyin sebep olduğunu bende tam olarak anlamadım. Bu sorunu çözebilecek arkadşaların yardımcı olmaların rica ediyorum...Şimdiden teşekkür ederim.............

dragruim
12/01/2010, 23:53
Sorun ilginçleşmeye başlıyor doğrusu...Bazen bilgisayarı açıp oyuna girebiliyorken kimi zaman da bu hatayı veriyor ...anlamadım gitti...

Şimdi oyun kendini nazamı çekiyor ???

dragruim
07/02/2010, 21:13
Yokmu bu sorunu çözecek birisi....Forumda bu konu hakkında bilgisi olna yok mu ????!!!

vindigo
16/03/2010, 17:36
ben warcraft III klasorunu program files dan kes ip direk c nin icine yapıstırdım ve ise yaradı. en azından denemenizde bi fayda var

yokyokyo
03/04/2010, 21:32
Arkadaşta da aynı sorun vardı. PC yi yeniden başlatınca düzeliyordu. Ama oturum kapat yapmak da yeterli oluyor. Zamandan tasarruf ...