PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : acil yardım



zimparacar
20/11/2008, 21:28
sevgili dotacılar benim ark oyun kuruo ama ben oyununa giremiorum bunun nedenini ve çözümünü bilen duyan varsa sölesin pls....bu arada biz aynı ip kullanıoruz....şimdiden tşk...:o

cemo
20/11/2008, 21:31
Eurobattle.net waxxi vb gibi yerdenmi local area networkdenmi kuruyor

zimparacar
20/11/2008, 21:34
waxxiden kuruor arkadasım

cemo
20/11/2008, 21:39
ozaman arkadasına soyle google.com a girsin ordan port acma ya girsn kendi adsl si varya markası yazıdr ustunde port acmadan adsl markasının port acmasına bakıp port acsın sonra kurablir tabiki port actıktan sonra guvenlik duvarınıda kapatması gerek direk kurmak yok cnku port acmak lazım

zimparacar
20/11/2008, 21:39
arkadasım waxxıden oyun kuruor

zimparacar
20/11/2008, 21:41
arkadasım zaten oyun kurabılıor yanı benım gerıcımde herkes oyununa gırebılıor yanı port acma kısmını gectık bız ama ben onun oyununa gıremıorum sorunumuz tam olarak bu yanı aynı ip yi kullanmamız mıdır sorrun acaba ve de bunun bır cozumu varmıdır???

cemo
20/11/2008, 21:47
Acaba onceki kurdugu oyunun aynı isimde olablirmi mesala : Trar22 kurmustur onceden simdide Trar22 kurmustur ozaman giremessin arada error der bu ayrı bi hata 5-6 kere dene girer yada arkadasına soyle birdaha oyun kursun aynı ipden gibi bi sorun olamaz cunku . mesala oyun ismi dasdasda gibi bisi olsun ona gir bakalım nolcak

WoLKHaN
20/11/2008, 21:48
ip hook programı gerekli internette veya forumumuzda bi arama yaparsan bulabilirsin.İndirdiin dosyaları warcraft klasörüne atıp oyun kurmadan önce çalıştırıcak ve sende oyuna gireibleceksin

zimparacar
20/11/2008, 21:50
arkadasım cok saol ben sorunu cozdum yanı nasl cozucemı ogrendım sorun aynı ıp olayıymıs ve de bunun ıcın ip hook programı varmıs onu ındırıp oyun kurmadan once calıstırması gerekıomus yınede zaman ayırdıgın ıcın saol arkadsım ıı aksamlar....