PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AciLL yArdıMmmMmm !!



a.cosqun
21/11/2008, 18:42
Arkadaslar warcraft we frozon thorone ındırdırdım oyunu kurdum patchlerı ındırdım euro battlenetten uyelık aldım euro battle da kurulan oyunları gorebılıorum oyunlara gırebılıorum ama harıtam gozukmedıgı ıcın hemen atılıorum oyunlardan..Harıtaları da ındırıp maps'de her yere kopyaladım ama yıne de gozukmuo harıta ne yapmam gerek ?

II_Remedy_II
21/11/2008, 19:56
Maps in içinde Download diye bir klasör aç aynen benim yazdığım gibi haritaları onun içine kopyala

Khirsah
24/11/2008, 12:09
aslında her klasörde görmesi lazım değil mi? başka bi sorun olmasın?