PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ne Yapmam gerekiyor ACİL:::!!!!!!!



ozangirgin
29/11/2008, 21:08
the operation failed because specified server is invalid..... BU mesajla ilgili ne yapılması gerekiyo arkadaşlar login olamıyorum

cemo
01/12/2008, 14:56
the operation failed because specified server is invalid..... Battle .nete tıkladıgındamı boyle oluyor ? ---- Versionun kaç ? ornegin 1.20c 1.21a 1.22a mı frozene girince asagıda yazan ?? --------- eurobattle a mı girceksn ---- Girceksen eger gerekenleri yaptnmı euroloaderi yuklednmi yapmadıysan o islemlari http://www.trdota.com/forums/showthread.php?t=719 buraya gir sıfırdan yap ---- Bu sorulara cevap werirsen yardımcı olablrm

liquidsnakes
01/12/2008, 17:55
aynı hatayı bende de veriyo attıgın linkteki işlemleri yaptım ancak hata vermeye devam edio vistadan kaynaklı olabilir mi öyleyse eger ne yapabilirim ?

cemo
01/12/2008, 19:54
http://www.trdota.com/forums/showthread.php?t=1440 Bu ndaki leri 1. 2. 3. 4. sırasıyla yap Dota oynamak istiyorsan xD cunku bu VİSTA Kullananlar icin

ozangirgin
01/12/2008, 23:45
acountumu we sifremi girdikten sonra ok ledikten sonra bu mesaj çıkıyo we battle netten atıyo kanala giremiyorum anlıycan wersiyon 1.226343 falan yazıyo euroloder dan giriyorum zaten ma başlka ne sorun war onu anlayamıyorum... Saol bu arada

ayrıca ordaki linkleri dl ettim we yükledim ncak sorun degişmedi.... Eski wersiyonda hiç bisorunum yoktu taki 1.22a ya gecene kadar

wersiyon 1.22.0.6328

cemo
02/12/2008, 00:13
1.22a olcak ve ayrıca tam anlamadm anlıyan warsa yardım etsn

ozangirgin
02/12/2008, 00:16
bende 1.22 a yazmıyo

cemo
02/12/2008, 00:17
Kmsede yazmıyor snn 1.22.0.637124124 bu doqru zaten eurobattle .nete girebliorsn ıd ve sifreden sonra noluor onu soyle

ozangirgin
02/12/2008, 00:31
diiorum ya arkadas yukarıda yazdıgım hata mesajını weriyo we login olamıyorum battle netten de cıkıyo

executioner
02/12/2008, 05:46
Yeniden Eurobattlenet ServerLoader 122a kur....

liquidsnakes
02/12/2008, 22:44
gene aynı hatayı veriyo..ne illet şeymiş ya...

kalaf
16/12/2008, 22:06
kardeş başka bir üyelikle girmeyi dene

djxamax
15/01/2009, 14:26
Üyelikle alakalı degil baska bıseylerle alakalı aynı sorun bendede var cozemıyorummmmm

King_Of_Dota
29/01/2009, 12:24
Server listesinden eurobattle ı seçtiğine emin ol, ayrıca warcraft dizininde eurobattle.reg adlı bir dosya olacak onuda çalıştırabilirsin