PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Battle.Net 'e Giremiyorum



kalibre54
30/11/2008, 02:52
Arkadaşlar Bende Vista işletim sistemli Laptop var. Frozen throne'yi kurdum ama bir türlü battle.net'e giremiyorum 1.21a yüklü. w3battle_121a patchini kurdum battle nete bağlanmaya çalışınca karşıma aşağıdaki gibi ekran çıktı. Yardımcı olursanız sevinirim.
http://img211.imageshack.us/img211/6622/adszbh7.jpg

imported_Storm
30/11/2008, 11:38
1.22a yı yüklemen gerek

historyystyle
30/11/2008, 22:38
nrden yüklücez banada lazım o patch..

gxAYIVHj
30/11/2008, 22:40
««Buradan»» (http://www.trdota.com/forums/showthread.php?t=719)

historyystyle
30/11/2008, 22:45
cok saolasın