PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dota 2 oyuna giremiyorum..



mibemolmajor
21/10/2012, 23:07
arkadaşlar merhaba. dün dota 2 key satın alıp steamdan indirdim. oyunu açıyorum "find match" diyorum maç buluyor "accept" diyorum oradan loading başlıo ve sonra sürekli aşağıdaki hatayı alıyorum.

" Disconnect from server. Connection to the server exceeded the number of retries. Server is probably not aviliable. "

çözüm adına denediğim şeyler:
güvenlik duvarını tamamen kapadım.
dns ayarını otomatiğe aldım.
steamdan oyun dosyalarını kontrol ettirdim.

arkadaşlar lütfen yardım ediniz oyunu oynamak istiyorum.

Burakula
22/10/2012, 00:51
o hatayı genelde güncelleme yapmadan oyuna girmeye çalışınca alıyodum ben şahsen. bazen steam cloudla ilgili ufak problemler çıkabiliyor ama en kötü pc resleyince geçiyordu pc resledin mi hiç:D

mibemolmajor
22/10/2012, 09:20
evet onu yaptım düzelmemişti. dün bir güncelleme olduğun söylediler kanalda ama onuda yaptımı yapmadımı bilmiorum oyun. benim güncellemeleri manuel olarak yapma yada güncelleme yapıp yapmadığını kontrol etme gibi bi şansım varmı? ya botlu oyunda kuramıyorum oyunada giremiyorum onun dışında herşey çalışıyor..

Ph0neix022
22/10/2012, 17:51
Evet var tabi dota2 ye sag tıklayarak yapıyodun sanırım. Bu oyunu sürekli güncel tut onu secmen gerekiyor. Güncel olmadıgı icin bu hatayı alıyosun sanırım :)

mibemolmajor
22/10/2012, 22:38
onu yaptım güncel tut seçeneğini. hatta bgün oyunu bi daha indirdim. ama sonuç aynı tam loading ekranına gelio bağlanacakken sunucu bağlantısı kesildi dio. beyler lütfen yardım edin bi türlü oynayamadım..

KONYALIYOBAZ
22/10/2012, 22:43
onu yaptım güncel tut seçeneğini. hatta bgün oyunu bi daha indirdim. ama sonuç aynı tam loading ekranına gelio bağlanacakken sunucu bağlantısı kesildi dio. beyler lütfen yardım edin bi türlü oynayamadım..

Sanırım problemin pingden

mibemolmajor
23/10/2012, 12:13
bilemiyorum ama hala oyuna giremiyorum yokmu bi çözüm önerisi olan? işte blizzard ve valvenin farkı arkadaşlar. dota1 de bir sorun olduğunda karşında adam akıllı muhattaplar bulabiliyordun blizzard sayesinde ama malesef bu valvede yok ve bu onların en büyük eksikliği. bir tane adam gibi official forumları yok!

MrFoseptik
23/10/2012, 12:26
bilgisayar özelliklerini yaz. donanım yetersizliği ise ya bu noktada ya da uygulama açılırken çıkar. ayrıca kullandığın internet hattı kaç bilgisayara bağladın. internet cafelerde de bu sorun gözüküyor. okuldan kaçanlar gelip CS:1.6 atıyorlar 20 kişilik oyun kurulunca switch kaldırmıyor haliyle.

mibemolmajor
23/10/2012, 14:14
internet cafeden kullanmıyorum evde kendime ait ttnet internetim var kimseyle paylaşmıyorum tek bilgisayar kullanıyorum. bilgisayarın özellikleri ise; i5 2,50ghz (3210), 4gb ram, Nvidia GT630M 2gb Ekran kartı, 500gb disk vs vs. bu özellikte bilgisayarı bile kasıosa o zaman kaldırayım bu oyunu :)

Jedi
23/10/2012, 14:19
Oyunu europe değil de başka bir serverda oynamayı denesene oluyor mu.

mibemolmajor
23/10/2012, 14:32
dostum denedim şimdi gd asya, rusya ama sonuç aynı. sen şu an sorunsuz bağlanabiliyormusun? dns ne durumda bide bu hosts dosyasında bir değişiklik yaptınmı?

mibemolmajor
23/10/2012, 17:39
sorunu çözdüm arkadaşlar. sorun benim modem ayarlarıyla alakalıymış. windows üzerinden dns ayarını değiştirmek yetmio modem arayüzünden dnsleri otomatik yapmak gerekiyor. bide ben komple modemi resetledim yeniden kurulum yaptım şu an mis gibi :))