PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ghost kullanımı



Chic'N'Stu
14/11/2012, 01:01
4123

Load map dedigim zaman bu şekilde bi hata alıyorum. Ghost kullanmaya yeni başlayacm yardımcı olursanız sevinirm. :)

Gokotas
14/11/2012, 10:39
hangi platformda yapmaya çalışıyorsun bunu ?

Chic'N'Stu
14/11/2012, 12:19
wepla'da

[SNO]
14/11/2012, 17:39
ghost iste 3 sn physcal damage almıyorsun phase basarsan direk kapanır dikkat

ViktorReznov
14/11/2012, 17:54
;177646']ghost iste 3 sn physcal damage almıyorsun phase basarsan direk kapanır dikkat

Şimdi sakin ol ve okuma yeteneklerini geri çağır.

Krizalid
14/11/2012, 18:46
Post bu:

;177646']ghost iste 3 sn physcal damage almıyorsun phase basarsan direk kapanır dikkat

Halbuki doğru olan tek kısmı şu:


;177646']physcal damage almıyorsun

Ayrıca Purge edilebildiğini söylememişsin ^^

Chic'N'Stu
14/11/2012, 18:58
sonuç olarak ? :D

Krizalid
15/11/2012, 03:45
sonuç olarak ? :D

Sonuç olarak işe profesyonel bir takımın el atma vakti geldi sanırım.

http://www.atarimania.com/2600/boxes/hi_res/ghostbusters_cart_2.jpg