PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Autohotkey Windows 7 sorunu



Ryogo
16/12/2012, 02:14
ben warkey yerine autohotkey kullanıyorum sitesi: http://www.autohotkey.com . sorunum şu ki pc olarak masaüstü kullanıyordum laptopa geçtim ve windows 7 kullanıyorum autohotkeyi açıyorum windows ta çalışıyor autohotkey(dosya adı değiştirirken denedim oluyor veya notpadda) fakat garenayı açınca garenada ve oyunda autohotkey çalışmıyor bunun çözümü ne olabilir ? bu arada eski pc XP di ve takır takır çalışıyordu program uyumsuzluğu felan olabilir yardımlarınızı bekliyorum teşekkürşer :facepalm:

KONYALIYOBAZ
16/12/2012, 03:10
ben warkey yerine autohotkey kullanıyorum sitesi: http://www.autohotkey.com . sorunum şu ki pc olarak masaüstü kullanıyordum laptopa geçtim ve windows 7 kullanıyorum autohotkeyi açıyorum windows ta çalışıyor autohotkey(dosya adı değiştirirken denedim oluyor veya notpadda) fakat garenayı açınca garenada ve oyunda autohotkey çalışmıyor bunun çözümü ne olabilir ? bu arada eski pc XP di ve takır takır çalışıyordu program uyumsuzluğu felan olabilir yardımlarınızı bekliyorum teşekkürşer :facepalm:

Sağ tuş > Yönetici olarak çalıştır.

Ryogo
16/12/2012, 03:37
hocam zaten yönetici olarak çalışıyor her program garena plus ta çalışıyor hotkey mesela ne düşünüyorsun yerine autohotkeyi kullanarak sayıları yazabiliyorum ayrıca war3ü garenadan bağımsız çalıştırınca da kullanabiliyorum ama lan game diyince roomda kullanamıyorum hotkeyi ve start game diyince oyunda .. ?

KONYALIYOBAZ
16/12/2012, 03:42
hocam zaten yönetici olarak çalışıyor her program garena plus ta çalışıyor hotkey mesela ne düşünüyorsun yerine autohotkeyi kullanarak sayıları yazabiliyorum ayrıca war3ü garenadan bağımsız çalıştırınca da kullanabiliyorum ama lan game diyince roomda kullanamıyorum hotkeyi ve start game diyince oyunda .. ?

Türkçeyi katletmeseydin iyiydi...

Neyse yönetici olarak başlattığın halde olmuyorsa sorunun çözümünü bilmiyorum :/