PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Item Sorunu



Metin METE
07/01/2013, 21:04
Tekrar merhaba arkadaşlar.

Az önce baya insanı kızdırdığım gerçeğini saymazsak, oyundan hiç zevk almıyorum... Büyük ihtimalle Fps'den kaynaklı olarak oyunun donarak çalışması yetmiyormuş gibi, "shop" butonuna tıkladığımda hiç bir şey alamıyorum. Kafayı sıyırıcam! "Hazır alım açıkken alışveriş yapamazsınız" diye uyarı verip duruyor. Sağ tıklıyorum altın sesi geliyor ama kule kalkanlarını kuvvetlendiren butonun solundaki kutuya hiç item atmıyor. Hazır alım nereden kapanıyor onuda bulamadım. Bildiğiniz çileden çıktım. Birisi bana şu "shop" bölümünden nasıl alışveriş yapabileceğimi anlatabilir mi?


Ekteki resme bakar mısınız? Benim oynadığım oyunlarda da herkeste bir ton item var. Bende ise bir katır, bir de kağıt var.. Düşünün artık oynadığım takımdakilerin bana karşı düşüncelerini :/

MrFoseptik
07/01/2013, 22:54
o oyun ayarlarında var hocam. bi kurcala. şimdi imkanım olmadığından tam tarif edemiyorum ne yazık ki.

Metin METE
07/01/2013, 23:51
o oyun ayarlarında var hocam. bi kurcala. şimdi imkanım olmadığından tam tarif edemiyorum ne yazık ki.

ayarlarda hazır alım kısayol tuşu var :/ oyunda "f5" yaptım ama hep dıt diye ses verip durdu :) yani yine itemsiz bir oyun...

Krizalid
08/01/2013, 00:24
http://s8.postimage.org/gnostzjvp/adsf.jpg

Burada Auto Purchase Items seçeneği (Türkçe karşılığı neyse artık) açık mı kapalı mı? Açıksa kapalıya getirirsen sorununun çözülmesi gerekir.

Metin METE
08/01/2013, 14:49
http://s8.postimage.org/gnostzjvp/adsf.jpg

Burada Auto Purchase Items seçeneği (Türkçe karşılığı neyse artık) açık mı kapalı mı? Açıksa kapalıya getirirsen sorununun çözülmesi gerekir.

Üst kısımda "Oyun"'un altındaymış demek! Ben hep o ayar için soldaki menülere bakıyordum :/ "Kapalı" yaptım, hemen deneyelim şimdi :D

Düzeltme: Teşekkürler Krizalid. Şimdi item alabiliyorum :)

http://b1301.hizliresim.com/15/8/hs0lz.png