PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : oyuna giremiyorum yardım lütfen



ephi
16/12/2008, 20:25
http://img132.imageshack.us/img132/4528/hataoo8.th.jpg (http://img132.imageshack.us/my.php?image=hataoo8.jpg)

bu hatayı alıyorum oyuna hiç bir yerden giremiyorum lütfen yardım edin hata:(could not start War3.exe! Make sure the loader is in your WarCraft III install directory)

WoLKHaN
16/12/2008, 20:29
Tekrar kurulum yap exe dosyası hasarlı yada yanlış yüklenmiş

ephi
16/12/2008, 20:33
yok oyunu daha önce WarCraft III klasörüyle beraber cafeden çektim bide cd keyi değiştirdim olmuştu. sora format attım birdaha çektim cafeden ewdeki pcye attım cdkeyide değiştirdim ama bu sefer bu hatayı werdi.

Sky4nGeL
16/12/2008, 20:34
w3x bulunamıyor diyor :)
Tkr kurman lazm

dismember
17/04/2009, 20:04
hayır bak oyunu once battle net olmayan warcraft III.exe den acıcaksın sonra onu kapatıp euroloader dan acıcaksın. bendede oluyor aynı sorun. böle yapınca düzelio.