PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dota 2 Kahraman Değiştirme



KEREEEEEEEEEEEM
17/02/2013, 20:00
Tümü Rastgelede arkadaş bana kahramanların seviyelerinin gösterildiği yerden kahraman değiştirmesini öğretmişti. Ancak başka tek çekiliş modunda denememe rağmen o kahraman değiştirme tuşunu göremedim. Serbest seçimde bile görüyorum o kahraman değiştiri ama başka modlarda göremiyorum. Bunun için bir kod falan mı yazmak gerekiyor?

Burakula
17/02/2013, 21:06
tek çekilişten kastın rd modu ise o modda swap yok zaten.

Krizalid
17/02/2013, 21:45
tek çekilişten kastın rd modu ise o modda swap yok zaten.

Singledraft'tan bahsediyor olabilir.

Burakula
17/02/2013, 22:04
Singledraft'tan bahsediyor olabilir.

onda da swap yok diye biliyorum

KEREEEEEEEEEEEM
17/02/2013, 23:02
tek çekilişten kastın rd modu ise o modda swap yok zaten.

Merak ediyorum kimse Steamı Türkçe kullanmıyor mu? Sd tek çekiliş, Rd rastgele çekiliş oluyor.

Neyse Ap ta swap oluyor da en gereklileri olan sd ve rd de olmuyor anlamıyorum. Teknik sorun vs. de sanmıyorum.

NH aydınlat bizi lütfen.