PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DotA2 Modelinin DotA1 e Uygulanması



WrongheR
11/03/2013, 09:20
Merhaba arkadaşlar bir sorum olucaktı.PD sitelerinde çok sık rastlıyorum DotA2 modelleri DotA'ya uygulamıslar.Deneyen test edeniniz var mı ? birde Ben Bir çok fun map kullandığım için bu modellerin çoğunun oyuna fatal verdirme durumu söz konusu.

Yani ben bu modelleri sadece dota oynarken import export olanağını seri bir script ile yapabilir miyim yada mpq değişimi ile ,?

Burakula
11/03/2013, 15:56
doğru anladıysam sen texture switcher tarzı bir program peşindesin sanmıyorum böyle bir program yazılmış olduğunu. Ayrıca bi link atsana modellemeleri görek biz de meeal ettim sen diyince.

WrongheR
11/03/2013, 16:08
model konusu : http://www.playdota.com/forums/showpost.php?p=5316198
icon konusu : http://www.playdota.com/forums/showthread.php?t=1050629

genel konu başlıkları listesi : http://www.playdota.com/forums/showthread.php?t=1195669

birde bunun garenada sıkıntısı olur mu ? ben olur diye düşünüyorum olmazsa paylaşım yapacağımda.

Lexsarko
11/03/2013, 17:14
SS'leri inceledim de gerçekten başarılı. Modeller D2'deki kadar iyi olmasa da Valve kadar ekran kartına tecavüz etmeye gerek yokmuş demek ki :)

KEREEEEEEEEEEEM
11/03/2013, 17:41
Harita dosyasını değil de warcraftın bir dosyasını değiştirerek oyun içi modelleri aynen dota2deki gibi yapabiliyordunuz. Lycan falan yoktu modellerde. Galiba 1 sene önceden kalma bir projeymiş. Ben aşağıdaki bağlantıdan indirmiştim. Aslında kötü de değildi. Hatta daha iyiydi. Dota2ye alışınca Dota1deki combatlarda heroları seçemiyosunuz. Bunda biraz daha iyi olmuştu ama artık geliştirmedikleri için kaldırdım. Bir şekilde yapılabiliyorsa geliştirmek isterim bunu. Çoğu yapılmış nasılsa.

http://www.lancraftwc3.com/2012/06/dota-2-mode-for-warcraft-3-wardota2.html

Raichoxunrefleksleri
11/03/2013, 18:44
DotA 1 modelleri paint çizimi DotA 2 modellerinden daha güzel ki : /

KONYALIYOBAZ
11/03/2013, 20:35
http://dota1point5.webs.com/

Dota 1.5 diye bir proje vardı. Göz gezdirebilirsin.

WrongheR
12/03/2013, 05:07
bu model değişim olayı mpgdan oluyorsa ellede değiştirebilirim :=)