PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ghost bot baglantı hatası



sharkm
21/12/2008, 20:51
iyi gunler arkadaslar.bırkac gundur battle.nete oynamak ıcın gıremıyordum sonra bunu bır arkadasımla paylastım oda bana ;battle.net butonun yanındaki büyütece basıp "battle.net old ip" adlı adresi seçmemi söyledi.yaptım ve sorunum düzeldi ama kullandıgım bot hala battle nete baglanamıyor bu old ip işini bottada yapmam gerektiğini düşünüyorum ama nasıl yapacagımı bılmıyorum altta bir kac resim vericem sorunumu daha ıyı anlamanız ıcın
http://img162.imageshack.us/my.php?image=sorun1ay7.jpg
http://img178.imageshack.us/my.php?image=sorun2wq9.jpg
http://img367.imageshack.us/my.php?image=sorun3hh1.jpg

WoLKHaN
21/12/2008, 20:57
Ghost ayar dökümanından server adresini server.eurobattle.net olarak değiştirmelisin

sharkm
21/12/2008, 21:30
ilgilendigin icin saol degistirdim simdide socket baglantı hatasından dolayı baglantı koptu dıyor yenıden baglanmak ıcınde 30 sn bekleyın dıyor vede.

WoLKHaN
21/12/2008, 21:40
Baska bi hata daha vermeleri neden bağlantının koptuğu yazıyordur mutlaka

sharkm
21/12/2008, 21:45
moruk pardon ^^ server.battle.net diye yazdım ondan olmuyomus server.eurobattle.net yazınca oldu cok saol

omer_ozdag
28/05/2009, 06:28
ghostta herseyi yaptım ghost exe hatası dio o programda yok ne yapcam :)

implore
18/06/2009, 18:40
"[Thu Jun 18 19:33:25 2009] [BNET: server.eurobattle.net] connecting to server [server.eurobattle.net] on port 6112
[Thu Jun 18 19:33:25 2009] [BNET: server.eurobattle.net] connected
[Thu Jun 18 19:33:25 2009] [BNET: server.eurobattle.net] using custom exe version bnet_custom_exeversion = 184 0 22 1
[Thu Jun 18 19:33:25 2009] [BNET: server.eurobattle.net] using custom exe version hash bnet_custom_exeversionhash = 219 152 153 144
[Thu Jun 18 19:33:25 2009] [BNET: server.eurobattle.net] logon failed - game version is invalid, disconnecting
[Thu Jun 18 19:33:25 2009] [BNET: server.eurobattle.net] disconnected from battle.net due to socket not connected
[Thu Jun 18 19:33:25 2009] [BNET: server.eurobattle.net] waiting 30 seconds to reconnect"

botu kurdum bu hataı alıorum yardım edin 3 gundur urasıom!

aassqq
24/07/2009, 19:32
ewt lütfen bende aynı hatayı alıyorum bakan yok mu hiç

HuNteR23
12/03/2010, 18:38
Bende aynı hatayı alıyorum

Lundbeck
12/03/2010, 18:45
Bu 3 arkadaş botunuzun ayarlarını 1.24d ye göre ayarlamanız gerekli..
Şu şekilde ;

bnet_custom_war3version = 24
bnet_custom_exeversion = 240 3 24 1
bnet_custom_exeversionhash = 150 74 123 42
bnet_custom_passwordhashtype = pvpgn

Eğer yine olmuyorsa ;

bnet_custom_war3version = 24
bnet_custom_exeversion =
bnet_custom_exeversionhash =
bnet_custom_passwordhashtype = pvpgn

xXxD3V1LxXx
21/03/2010, 12:55
Peki D To E Yaptıktan sonra ?

CaNoKaY
21/03/2010, 14:28
2 senelik konu...

Kendi sorunlarınızı başkalarının konusunda belirtmeyin...

Kendinize teknik destek bölümünde yeni konu açarak sorunuzu dile getirin...SS eklenirse yardım daha kolay olur...

Lock.