PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HerO cıkMıyor ??



EreN06
23/12/2008, 20:28
arkadasLar oynu kurdum cok guzeL hersey tmm gıbı oynuna gırıyorum kendı heromu secıyorum fakat karsı tarafın herosu cıkmıyo sorun ne sızce ? yanı Computer herosuz oynuyo bu sorunu nasıL haLletcem yardımcı oLurmusunuz ?

gxAYIVHj
23/12/2008, 20:33
Haritalar kısmındaki Unofficial haritalardan AI veya AIPlus haritalar botludur. Yoksa attığın botlar çıkmaz. Botlarla oynamak istiyorsan bu haritaları indirmelisin

http://www.trdota.com/forums/forumdisplay.php?f=22

kazma47
23/12/2008, 21:36
bir düzeltme yapalım haritaları deil.İstediğin bir haritayı indir.Ve indirdiğin haritayı oyunun kurulu olduğu yerden maps'e gir download kısmına at.
(önerilen: http://www.trdota.com/forums/showthread.php?t=2358 )

EreN06
23/12/2008, 22:02
şimdi bende normal oLarak 6.44b war yani cafeLerde kastıgımız map dedıgın gıbı map's Lerın ıcıne atıyorum fakat herO cıkmıyordu bıde sızın werdıgınız lınkLere bakayım bıde sunu sorayım 6.44 oynadıgım map Cokmu gerı kaLMısım ?6.57 update edıLmıs wersıyonumu bunuda soyLersenız sevınırım BıLgıLer ıcın cok tesekkur ederım Harbı 10 numara sıte we cana yakın ınsanLarwar TebrıkLer !!