PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Skype çalışmayı durdurdu hatası



Zaphart
19/04/2013, 23:07
Programı sildim yeniden yükledim ama, açamıyorum programı çalışmayı durdurdu hatası veriyor.Neden acaba nasıl düzeltebilirim

Zaphart
19/04/2013, 23:54
internette bulduğum birkaç şeyi de yaptım skype klasöründen shared.xml falan silme ama olmadı help plz :(

Nana
20/04/2013, 00:08
internette bulduğum birkaç şeyi de yaptım skype klasöründen shared.xml falan silme ama olmadı help plz :(

aynısı bendede oluyor yalnız değilmişim aynı hatayı bende alıyorum yardım lütfen

Zaphart
22/04/2013, 11:40
Bilen yokmu sebebini acaba eski sürümünü falanda yüklüyorum olmuyor.Açtığım anda hata verip kapanıyor.İnternetteki çözümleri de denedim işe yaramadı.Help pls :( Teknik destek ala ala bi hal oldum yahu :D

Stahli
22/04/2013, 12:34
kanka skype değilde w7 kullanıyorsan böyle bazı programlar sorun yaratıyor sistem geri yüklemeyi denedin mi denemediysen bi dene yararı olabilir

Zaphart
22/04/2013, 18:54
kanka skype değilde w7 kullanıyorsan böyle bazı programlar sorun yaratıyor sistem geri yüklemeyi denedin mi denemediysen bi dene yararı olabilir

Valla denemedim kanka da bi haftadır var bu sorun bu sistem geri yükleme tam olarak nasıl çalışıyor bilmiyorum yani.Başka ayarlarda yaptım ekran kartı falan olsun onları da eski haline mi getirir geri yükleme yaparsam :S

Krizalid
22/04/2013, 18:55
Valla denemedim kanka da bi haftadır var bu sorun bu sistem geri yükleme tam olarak nasıl çalışıyor bilmiyorum yani.Başka ayarlarda yaptım ekran kartı falan olsun onları da eski haline mi getirir geri yükleme yaparsam :S

Evet.

Zaphart
22/04/2013, 18:58
sorunun skype la alakası olma ihtimali nedir acaba birkaç kişide daha oldu aynı zamanlarda bu sorun.Nette araştırırkene 2011 mayısında da birsürü kişide olmuş aynı sorun.Skype ı yeniden yükleyince düzelmiyorsa nedendir bu nalet sorun :/

Stahli
22/04/2013, 19:00
Valla denemedim kanka da bi haftadır var bu sorun bu sistem geri yükleme tam olarak nasıl çalışıyor bilmiyorum yani.Başka ayarlarda yaptım ekran kartı falan olsun onları da eski haline mi getirir geri yükleme yaparsam :S
bence düzelme şansı var dene istersen başlatta arama kısmına sistem geri yükleme yaz çıkar zaten ordan ayarlarsın

napstar
22/04/2013, 19:04
http://community.skype.com/t5/Windows-desktop-client/SKYPE-STOPPED-WORKING-FIX/td-p/282010

http://community.skype.com/t5/Windows-desktop-client/Skype-Has-Stopped-Working/td-p/958100

Zaphart
22/04/2013, 19:15
http://community.skype.com/t5/Windows-desktop-client/SKYPE-STOPPED-WORKING-FIX/td-p/282010

http://community.skype.com/t5/Windows-desktop-client/Skype-Has-Stopped-Working/td-p/958100
bana balık ver kerem yaf :/