PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaslar 1v1 modu



fikho
23/04/2013, 13:29
arkadaslar ben bir arkadasıma heroları göstericem 1v1 modu vardı hileli - lvlup 25 - gold 9999 felan yazıyorduk onun modu neydi !hcl ne yazıyorduk lagabuse serverında ?

Krizalid
23/04/2013, 13:33
arkadaslar ben bir arkadasıma heroları göstericem 1v1 modu vardı hileli - lvlup 25 - gold 9999 felan yazıyorduk onun modu neydi !hcl ne yazıyorduk lagabuse serverında ?

-test


edit: HCL olarak yazmayacaksın. HCL'yi yine ap gir, harita yüklenince mavi slottakinin -test yazması gerekiyor. -test yazdıktan sonra birden fazla hero almak için -noherolimit yazabilirsin ayrı olarak.

fikho
23/04/2013, 14:26
hacı 1 e 1 iz lobide hcl ap yazdım start yapıyorum baslatmıyor 10 oyuncuya ihtiyacın var diyor :S

Krizalid
23/04/2013, 14:45
hacı 1 e 1 iz lobide hcl ap yazdım start yapıyorum baslatmıyor 10 oyuncuya ihtiyacın var diyor :S

!comp 2 3 4 5 7 8 9 10

fikho
23/04/2013, 14:56
!comp 2 3 4 5 7 8 9 10


hacı tmm tek sıkıntım su oyundayken hileleri acamıyorum

fikho
23/04/2013, 15:17
hcl komutunu test olarak ayarladımda start dedigimde
the hcl command string is too long. use 'force' to start anyway. böyle bi hata vermeye basladı

Gray Fox
23/04/2013, 18:12
normal dota kuracagina .map dota .gopriv asd diye dene hcl yi -ap olarak ayarla ve oyuna girince mavi olan -test yazsin

fikho
23/04/2013, 19:11
kanka olayı cözdüm ya tamamen hcl ayarlamakdan onu ayarlamıyoruz oyuna girip -test yazıyoruz bu kadar herkese tşkler