PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ghost yardım plz



bykusmert
01/01/2009, 16:27
ya beyler ben anlamadım 2. farklı bi acc la ghsot u kullanıorum fakat .map dota.6.57b
load edio we .host public trap12 yi kuruorum ama oyuna giremiorum tam nedeni nedir??? (.meplay yada reserve de kendi adım oldugu halde)

Teq
08/01/2009, 00:54
Bu Map Sorununu Nasıl Halledicez :S Bende Mapler Gözükmüyor Nasıl Eklicez Ghosta ^o)

WoLKHaN
08/01/2009, 09:19
Öncelikle eğer ghost 9 versşyon ve üstü kullanıyorsan komutu yanlış yazıyorsun. .pub trap12 şeklinde yazmalısın bu bir. İkincisi bunuda yazdığın halde giremiyorsan loobpack aygıtını etkinleştirmemiş olmalısın.Bu işlemi nasıl yapacağını bilmiyorsan aşağıdaki linkteki konudan yardım alabilirisin

http://www.trdota.com/forums/showthread.php?t=1517

bykusmert
10/01/2009, 21:32
Öncelikle eğer ghost 9 versşyon ve üstü kullanıyorsan komutu yanlış yazıyorsun. .pub trap12 şeklinde yazmalısın bu bir. İkincisi bunuda yazdığın halde giremiyorsan loobpack aygıtını etkinleştirmemiş olmalısın.Bu işlemi nasıl yapacağını bilmiyorsan aşağıdaki linkteki konudan yardım alabilirisin

http://www.trdota.com/forums/showthread.php?t=1517
arkadasım !pub trap12 seklindede kurdum bise deismio bn oyuna giriom ama kmse giremio 2. si iphook we loopback de doru sekilde yapıorum ama kmse giremio

CaNoKaY
10/01/2009, 22:17
port açtığından emin misin :)

imported_Storm
10/01/2009, 22:24
Evet 6000 e port acman gerekiyor

sniper_123
26/01/2009, 00:00
arkadaslar aynı sorun bendede war botla kurdugum oyuna ben girebiliyorum fakat baskaları giremiyor 6000 e port ac demissin biraz daha acıklayabilirmisin

imported_Storm
26/01/2009, 11:34
http://img147.imageshack.us/img147/8074/airtiesportqn6.png
mesela benimki böyle

Bludshock
26/01/2009, 16:22
sorun alt ag maskesinde olabilir 255.0.0.0 yada 255.255.255.0 olcaktı deneyerek bulabilirsin

Typh0N
31/01/2009, 19:08
Beyler bendede benzer sorun war kurdugum oyuna herkes girebilior ama ben giremiorum portlar stoemla aynı ghost ayarlarınıda sitedeki gibi yaptı acaba sorun ne olabilir?

Typh0N
31/01/2009, 20:14
Sorunu hallettim loopbacke yanlıs ip yazmısım kolay gelsin herkese