PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Iventory Hotkey



CaNoKaY
06/01/2009, 22:00
TIKLA (http://www.autohotkey.com/download/)

Programı indirdikten sonra herhangi bir yere bi klasör açın ... Çift tıklayıp girin ve sağ tuşla yeni'ye tıklayın ve Yeni -> Auto-Hotkey Script. Seçin ve dosyanın ismini herhangi bir şey yapabilirsiniz... Sonra ;

QWERTY Kullanıcaksanız

Kod:


#q::Run C:\Program Files\Warcraft III\Frozen Throne.exe
!q::send, {Numpad7}
!w::send, {Numpad8}
!a::send, {Numpad4}
!s::send, {Numpad5}
!z::send, {Numpad1}
!x::send, {Numpad2}


QWERZX Kullanıcaksanız

Kod:


#q::Run C:\Program Files\Warcraft III\Frozen Throne.exe
!q::send, {Numpad7}
!w::send, {Numpad8}
!a::send, {Numpad4}
!s::send, {Numpad5}
!y::send, {Numpad1}
!x::send, {Numpad2}


Bu Kodları Kopyalayıp yapıştırın ...http://img.photobucket.com/albums/v202/Odin-smb/AH.jpgBöyle Bir Resim Görüceksiniz .. Bilgisayarınızı tekrar başlattığınızda unutmayınki tekrar aktif edin yoksa Alt + Q 2 kere basarsanız ne olucağını biliyorsunuz ...

Artık Alt + w = 8 , Alt + A =4 bu tuşlarınızı aktif olarak kullanabilirsiniz ... Alt' tuşuna basılı tutuarak kullabilirsiniz ...

mashed666
06/01/2009, 22:03
program illegal mi?... benim bi arkadaşım kullanıyor hoş dedi bende bir süre kullandım ama alışmadım...ama yeni player sanız tavsiye ederim;)

CaNoKaY
06/01/2009, 22:07
Programın Herhangi bir illegal olma durumu yok... Ama Lan Turnuvalarında yasak olduğunu düşünüyorum... Ama NumLock Alısamayanlar icin güzel bir program...

gxAYIVHj
06/01/2009, 22:13
Bu çeşit 3 4 tane program var. Programların yasak bi yanı yok. Ama orijinal tuslarla oynamak en iisi :)

DotA MWhell Macro öneririm kullanacaksınız. İlk 3 slotu farenin silindiriyle yüönetebiliyosunuz

anltkt
13/01/2009, 20:13
arkadasım kod ları nereye yapıstırcaz anlamadım daha acık anlatırmısın?

anltkt
13/01/2009, 20:20
tamam arkadasım yaptım cok saol

polodelta1
30/01/2009, 17:06
Laptop kullanıyorum; Haliyle Num Lock tuşları yok bu program çok iyi olur ancak yapamadım..

Ben Yeni -> Auto-Hotkey Script. Seçin ve dosyanın ismini herhangi bir şey yaptım.. Ama daha sonra sonrasında ne yapacağımı anlamadım o kodları sanırm bi yere yapıştırmam lazım ama nereye yardımcı olabilrseniz sevinirim..

asd124
30/01/2009, 18:58
gereksiz bi program gercek tuslarıyla oynamak daha mantıklı

polodelta1
30/01/2009, 19:11
kardes ama bende laptop var num lock tusları yok adamlar ince dusunmus bizi de dusunmus isine yaramıo olabilr benim icin cok cok gerekli

asd124
30/01/2009, 20:49
isine yarıyosa kullan ben sıkca turnuvalara katılan kisiler acısından gereksiz oldugunu dusunuyorum

HyperSonic
31/01/2009, 07:23
eyw taygun =)

BlackZero
12/05/2009, 15:32
isine yarıyosa kullan ben sıkca turnuvalara katılan kisiler acısından gereksiz oldugunu dusunuyorum

Ne demek gereksiz dagger kullanmak için fare yi kullanmak için geçen vakit kaybının nelere sebep olabilecegini biliormusun bütün iyi turnuva oyuncuları ztn warkeys kullanır.

jimmyslatter
14/08/2009, 17:35
laptoplarında numlock tusları olmayan oyuncular daha avantajlı ..........
çünkü onlar "u-j-m" harf sırasından sonraki sıraları direkt olarak numlock yapabilirler "fn" tuşu bunun için war biraz dikkatli bakın we deneyin göreceksiniz hatta laptopınızın yılı2002 den sonraysa bunları direk olarak fn kullanmadanda yapabilirsiniz.

nevermore92
14/08/2009, 18:13
bende kullanıyorum bunu çok işe yarıyor zaten numlock tusunamı bascan fareyle heroyumu yöneteceksin

Ryogo
19/08/2009, 12:56
nereye yapıştırıcağımı anlayamadım yardımıcı olurmusun Yeni -> Auto-Hotkey Script çıkmıyor :S

Ryogo
19/08/2009, 13:17
tamam buldum ya k.bakmayın

unlevel
24/08/2009, 12:04
Dediklerini yaptım ama kodları nereye yazacagımı anlamadım eger actıgım yeni dosyaya ise cift tıklıyom ama acılmıyo lütfen yardım !!

Ryogo
24/08/2009, 12:11
indirdiğin klasöre gir sonra AutoScriptWriter klasöründe AutoScriptWriter adlı program war orda altta yazma yeri war oraya yazacaksın...

Nighthawk
21/11/2009, 13:54
Orjinal tuşları kullanmanın competitive dota açısından "kerizlik"ten başka anlamı yok. Warkeys ile bütün kısayolları dilediğin gibi ayarlamak en iyisidir ;)
http://warkeys.sourceforge.net/

CaNoKaY
21/11/2009, 22:56
Bende skiller için kullanmanızı önermem...Skilleri orjinal tuşlarla oynayın sadece Iventory için warkeys kullanmak mantıklı;)

ReaVeR
17/12/2009, 14:59
Bu çeşit 3 4 tane program var. Programların yasak bi yanı yok. Ama orijinal tuslarla oynamak en iisi :)

DotA MWhell Macro öneririm kullanacaksınız. İlk 3 slotu farenin silindiriyle yüönetebiliyosunuz
bu program nerde mevcut

imported_Storm
17/12/2009, 17:27
bu program nerde mevcut

Sadece eczanelerde

ReaVeR
17/12/2009, 20:27
hmm, ismini verip programı vermemiş arkadaş o yüzden sordum nerde mevcut diye ama espri yapabilrsin tabi özgürsün en nihayetinde.

hami06066
15/01/2010, 17:54
zahmet olmassa videolu yada resimli anlatabilirmisin anlamadım yazıyla :D bide bu yok Auto-Hotkey Script

hami06066
15/01/2010, 17:57
gereksiz bi program gercek tuslarıyla oynamak daha mantıklı

doğru oda senin yorumun :):D

CaNoKaY
15/01/2010, 18:34
Bu program çok zahmetli W3assistant programı çok daha rahat kullanım olanağı sunuyor...

http://www.mediafire.com/?yyymoxy4mmm

sahara
01/03/2010, 22:35
Bizim bir arkadas da bu programı kullanıyordu baya alısmıstı ama cıddı oyunlarda ızın vermıyorlar mesela cafe turnuvalarında falan buda bosa dustu demek ıstedıgım oyunu orjınal tuslarıyla oynamak en ıyısı bence

ike144
23/03/2010, 20:35
Bu program çok zahmetli W3assistant programı çok daha rahat kullanım olanağı sunuyor...

http://www.mediafire.com/?yyymoxy4mmm

trojan buldu norton ^^

MrCekirge
23/03/2010, 20:41
Laptop kullananlar için ideal benim gibi :D

CaNoKaY
23/03/2010, 20:53
w3asistant daha kullanışlı bir program gerekli anlatım rehberlerde yapılmıştır.

Rip_Reg
22/04/2010, 01:43
Bu çeşit 3 4 tane program var. Programların yasak bi yanı yok. Ama orijinal tuslarla oynamak en iisi :)

DotA MWhell Macro öneririm kullanacaksınız. İlk 3 slotu farenin silindiriyle yüönetebiliyosunuz

bu programı cok aradım ama bulamadım ltfn yardımcı ola bilirmisin ltfn..!! :confused:

N0tka
23/04/2010, 23:45
Puck en sevdiğim int'tir ona dagon,shiva kasarım ve 2. skili wannig rift yani w tuşuyla vuruluyor bide shiva'yı w diye ayarlayamam sanırsam değil mi a-s harfleri yok heroda dagon=a,shiva=s yapsam olur değil mi?

MrCekirge
24/04/2010, 03:12
Puck en sevdiğim int'tir ona dagon,shiva kasarım ve 2. skili wannig rift yani w tuşuyla vuruluyor bide shiva'yı w diye ayarlayamam sanırsam değil mi a-s harfleri yok heroda dagon=a,shiva=s yapsam olur değil mi?

Attack ve Stop komutu kullanamazsın bence lh ve deny konusunda zorlar :S

N0tka
24/04/2010, 10:21
yapamadım şunu bi yardımcı olun shiva'yı elle bascam s'ye gerek yok zaten hold var d'de boş tuş alırım dagon'u d'ye orchid alırım dicem ama olmadı biri açık bi şekilde anlatabilirmi?

CaNoKaY
24/04/2010, 13:10
http://www.trdota.com/forums/showthread.php?t=6768

Bu programı kullan.