PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Warcraft takılıyor lutfen yardım



canokay834
10/01/2009, 11:30
arkadaşlar ben warcraft 3 ü campaignlerini daha bitiremedim çünkü oyun 2-3 dakikada bir takılıyor ve başlat menüsünü falanda açamıyorum sürekli res atmam gerekiyor bilgisayara..bunun yüzünden ağız tadıyla oyuu oynayamıyorum.. mal gibi internetten gameplayleri izliyorum mecburen..lütfen bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim bu konuda..

XMaX
10/01/2009, 11:32
nasıl kapanıyor yani bir hata vb veriyormu??

canokay834
10/01/2009, 11:33
hayır hata vermiyor.. mesela şöyle örnek veriim mesela night elflerin son bölümünde archimonde u 40 k oyalamam gerek.. geriye37 dk falan kaınca oyun takılıyor..ama sayç geriye saymaya devam ediyo yaklaşık 1 dk sonra da o da tamamen takılıyor hiçbişey açılmıyo anck restart atmam gerekiyo..ayrıca oyunu tekrar tekrar 4-5 kere kurdum hala aynı sorun var acaba int sitenizden yüklediim için olabilr mi ki?

XMaX
10/01/2009, 11:36
olamaz çünkü ben ve bir çok kişi bunu kullanıyor ve bu sietdeki baya temiz
yükledikten sonra hiç patch kurdunmu yani 1.22ye yükselttinmi??

imported_Storm
10/01/2009, 11:37
bilgisayarını özelliklerinden olabilir.

CaNoKaY
10/01/2009, 11:38
Dostum Ara Ara Kesintilerin neden Harddisk de olabilir... Oyunun Belli bir kısmı gelince Harddisk den orayı okuması gerekecek ve orayı okuyamayınca pc otomatik olarak donar... ve Res Atman gerekebilir... Öncelikle oyunu Harddiskin 2 bölümse 2. bölüme yüklemen sorunun çözülmezse Pc Ye Format at.... Yine Çözülmezse Kendine Yeni Bir Hard Disk al ;)

canokay834
10/01/2009, 11:42
saolun,aslında ben "C:" ye yüklemiştim ama patch 1.21...1.22 yi de burdan yüklersem çözülmez diye düşünüyorum ama denerim sağolun..başka söyliycek birşeyiniz var mı?:P

CaNoKaY
10/01/2009, 11:48
Bu dediklerimi Uygula olmazsa yine yazarsın ;)

canokay834
10/01/2009, 11:49
saol ADAŞ ım:D

CaNoKaY
10/01/2009, 11:49
Önemli Deil GÖrevimiz :P

canokay834
10/01/2009, 12:49
ya abi ben senin hard disk olayını anlamadım da oyunun herşeyini tamamen kaldırdım..sildim.,D: ye yükledim ama oyun hala aynı..mesela TFt de rexxar ın campaigni gbi bişi var galiba ona giriyorum 1 dk sonra yine herşey donuyor falan:D" ama 1-2hafta önce oynarken 3-4 saat ard arda devam edebiliyodum artık olmuyo öyle bişey" bilgi veriim dedim..:'(

CaNoKaY
10/01/2009, 12:57
Peki Donduktan Belli bir süre sonra tekrar eski haline dönüyor mu?

canokay834
10/01/2009, 13:39
yok abi dönmüyo( en azıdan ben sabırsız insnım 5 dk dan sonra sabredemedim)

canokay834
10/01/2009, 13:39
*5 dakika bekledikten sonra yani

CaNoKaY
10/01/2009, 13:50
o zaman sorun kesinlikle harddisk de ram da bir sorun olsa ara ara kesinti olmazdı direk res atardı pc kendisi :) sen bi harddisk al ;)

Lucy
10/01/2009, 13:52
bndede ole hata verio ama daa annams deilim :D

canokay834
10/01/2009, 20:35
off harddisk al diosunuz yai..:P napcas o zmn oynayamıcas wc 3 dota mota :( saolun herkese

Viceroy|Blue
11/01/2009, 17:10
bilgisayarın da bulunan sistem ne acaba?gerçi warcraft öyle fazla sistem gereksinimi isteyen bir oyunda değil.Eski bilgisayarımda 256mb ram var ve o bile rahatlıkla çalışıyor.

canokay834
11/01/2009, 22:27
yok sistemi kaldırıcak halde benim pc

cambaz_blood
17/02/2009, 21:55
Hacı sadece W3 de bu sorun yaşanıyosa kurulum cd sinden Eğer diğer oyunlardada aynı sorun varsa hard disk olayına akar sorun . Kolay gele