PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beyler Aktivation yapamıyorum :(



UNIYASHA
10/01/2009, 19:56
Beyler acıl yardıma ıhtıyacım var
battle.nete gırıyorum ıd sıfre yazıyorum www.eurobattle.net yazıyor aktıvatıon ıstıyor heralde bende aktıvatıon ıstıyor dıe sıteye gırdım ama aktıvatıon yoktu nasıl olacak ne yapmalıyım gıremıyorum onluıne na yardım edın acıl :(

imported_Storm
10/01/2009, 19:58
Üyeligi daha önce hicactive yaptınmı yoksa yapmadınmı

CaNoKaY
10/01/2009, 21:19
http://app1.eurobattle.net/activate bu adrese gir en altta sürenin dolmasını bekle ve sonra id&password unu yaz ve üyeliğini aktive et...

UNIYASHA
11/01/2009, 12:39
cok saol canokay ty oldu gırebılıyorum artık cok saol

CaNoKaY
11/01/2009, 13:10
Önemli diil :) Sorun Çözüldü Locked!