PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Host olamıyorum



armalon31
11/01/2009, 16:38
Modemim airties RT-2060 port acma konularına girdim modem markalarında benimki yok ve bi arkadaşım IP ni explorer cubuguna yaz demisti yazdım üyelik geldi sifre ve giriş istiyo yane port acamıyom:(

CaNoKaY
11/01/2009, 20:06
http://192.168.2.1/ buraya gir sonra şifre istiyecek sen tamam a bas ana sayfaya girecektir... DAha sonra Sol menuden NAT/port yönlendirmeyi aç... Orda Gerekli Uygulamaları yap 6112 ye port açman gerekecek...

armalon31
13/01/2009, 19:47
onları yaptım ama bu seferde giremiyolar oyuna:(

cemo
13/01/2009, 20:13
guvenlk duvarı flan kapaman gerek

imported_Storm
13/01/2009, 21:40
http://img65.imageshack.us/img65/5889/airtiesportpc9.png

Sorununu cözer heralde benimki böyle host olabiliyorum