PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : konsol komutlarından



MickThomson
04/07/2013, 23:47
konsol komutlarından dota_range_display kaldırıldı mı?
örneğin dota_range_display 1100 yazınca 1100 yarıçaplı bi daire çıkıyodu ekranda.
son 2 haftadır bu komutu kullanamıyorum kaldırıldı mı acaba?

CoolStoryBro
05/07/2013, 00:07
Evet kaldırıldı diyebiliriz. Artık sadece Botlarla oynanan lobilerde, Bot matchmakingte ve Hilelerin açık olduğu lobilerde kullanılabiliyor.

http://www.dota2.com/news/updates/10786/

MickThomson
05/07/2013, 12:33
bu hiç hoş olmamış yaa çok kullanışlıydı gerçekten :D