PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yardım lutfen fatal error veriyo!



niketya
17/01/2009, 16:37
beyler gecen gun pc ye format attım fatal error verdı ugrastım yapamadım sildim oyunu tekrar kurdum oladı bıda sildım yukledim yine olmadı bunun uzerine pc yi formatladım tekrar kurdum hala fatal error alıyorum ne yapabilirim yardım lutfennnnnnnnnn

twester35
03/04/2009, 11:33
aynı sorun bendede var bı turlu duzeltemedın oyunun ortasında fatal error verıo yardımcı olacak bırısı varmı

Lucy
05/04/2009, 14:46
aynı sorun bende de var abicim :) büyük ihtimalle oyun kopyadır.yani orjinal deildir.yoksa hata vermez.

Lucy
05/04/2009, 14:48
ama soyle bi sey var.warcraft 3 ü açınca b.nete girn.sora pcnize reset atın.pc açılınca sag alttaki çalısan programların hepini kapayın.(antivirüs msn gbi..).sora w3 ü açın.o gün fatal vermio :D. bn buldm bunu :)

imported_Storm
05/04/2009, 14:48
pc nizin özelliklerinden yada kopya olan bir oyundan kaynaklanır genelde

by_domino
05/04/2009, 20:31
http://img15.imageshack.us/img15/4318/fatalp.jpg (http://img15.imageshack.us/my.php?image=fatalp.jpg)

Hata ekranı bu..Bende de aynı sorun var. Tam oyunun ortasında Küt diye atıyor:S Yardımcı olun Lütfen.:S

imported_Storm
05/04/2009, 21:19
pcnizin özelliklerinden yada oyunun bozuk olmasından kaynaklanıyor olabilir. Eğer ram iniz 512 veya üstüyse oyunu silip tekrar kurun.

by_domino
06/04/2009, 19:57
Dostum bu zamana kadar böyle bişey cıkmıyordu. Oyunu Tekrar Tekrar Tekrar kurdum Ama değişmiyor. 1.23 Cıktıktan Sonra böyle Oyundan atmaya başladı..

devgenc
20/04/2009, 23:22
bilgisayarım>özellikler>gelişmiş>performans ayarlar>veri yürütme engellemesi>ekle war3.exe
böyle sorun çözülebilir