PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : display range + sinyal atma sorunu



LJ.XXXV
11/07/2013, 20:47
dota_range_display 1200 bu komut bende çalışmıyor ve oyun içinde sinyal atamıyorum yardım edebılıcek yada bılgısı olan varmı ? diğer çalışan komutlarıda her gırdıgımde yazmam gerekıyor bunuda duzeltme yolu varsa bı el atın

Krizalid
11/07/2013, 20:51
Display range matchmaking oyunlarda çalışmıyor artık.

LJ.XXXV
11/07/2013, 21:45
nasıl yani kaldırrıldımı o komut? diğer 2 sornum hakkında bilgisi olan vamrı ?

Nighthawk
11/07/2013, 21:59
Evet kaldırıldı. Sinyalde bir bug yok sende bir sorun var ama ne olabilir bilemedim.

LJ.XXXV
12/07/2013, 03:14
saol

dedekorkut
13/07/2013, 19:44
Sinyal de bazen bug oluyor, o an ki girdiğin oyun ile alakalı olabiliyor. Ama bildiğim kadarıyla dota_range_display komutu lobide çalışıyor.

BorisPeace
13/07/2013, 20:21
Cheat açıksa çalışıyor diye biliyorum, ama denemedim hiç.

FeedGuaranteed
13/07/2013, 22:09
display range enable cheat açtığında çalışıyo lobbyde evet