PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : W3 yüklü Frozen Throne Yüklü Ama Dota açılmıyor



goblin67
20/01/2009, 11:51
W3 yüklü Frozen Throne Yüklü Ama Dota açılmıyor..

haritaları indirip map bölümünü attım sonra oyuna gırdım dota harıtasına tıklıyorum solda player1 player2 oyncuların renklerı falan gelmıyor
star diom zincirler yukarı gidiyo sonra gene asagıya ınıyo acılmıyo bırı yardım etsin lütfen...

CaNoKaY
20/01/2009, 14:50
w3 ün içindeki frozen thore den değil... w3l diye bir simge var ondan girmeyi dene... ;)

goblin67
21/01/2009, 11:24
öyle bi simge yok

CaNoKaY
21/01/2009, 16:17
o zaman eksik dosya olabilir w3 ü farklı bir yerden yüklemeyi dene...

Ömer
22/01/2009, 13:42
W3 yüklü Frozen Throne Yüklü Ama Dota açılmıyor..

haritaları indirip map bölümünü attım sonra oyuna gırdım dota harıtasına tıklıyorum solda player1 player2 oyncuların renklerı falan gelmıyor
star diom zincirler yukarı gidiyo sonra gene asagıya ınıyo acılmıyo bırı yardım etsin lütfen...
aynısı banada oluo

gxAYIVHj
22/01/2009, 14:15
Patch düşüklüğünden olabilir
1.22 patch yükleyin ardından deneyin
1.22 Patch (http://www.mediafire.com/download.php?yjiyp3luhn5)

goblin67
27/01/2009, 22:57
sorunu çözdüm saolun:)

erman93
30/01/2009, 11:05
bendede aynı şey oluyordu umarım attığnı dosya ile olur çok saol

erman93
30/01/2009, 12:26
saol çalıştı

oci447
09/04/2009, 19:27
sorunu nası çözdün banada söylermisin aynısı bendede var da

immortalfatih
12/06/2009, 21:33
anlamadım.indirdikten sonra kurcak mıyız?yoksa özelliklere mi atcaz?

immortalfatih
12/06/2009, 21:41
biri acil cevap yazabilir mi?

cambaz_blood
13/06/2009, 08:17
setup varsa kurcaksın Setup lı diilse warcraft dosyasının içine atmaya ı dene Bildiklerim bunlar