PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : host olamıyorum !



gravesen
21/01/2009, 14:15
host olamıyorum modem ayarları bir türlü olmuyor
her seferinde ERROR: An Error Was Detected On The Previous Page HTML Item value: die hata verior
http://img224.yukle.tc/image.php?id=6419host.JPG kayıtlı olanları değiştiremiyorum

imported_Storm
21/01/2009, 18:21
kayıtlı olanları nasıl degistiremiyorsun. biraz daha acarsan sorununu yardım edebilirim.

gravesen
21/01/2009, 21:42
http://img224.yukle.tc/image.php?id=6419host.JPG
link teki gibi zaten portlarım 6112 6119 yazmam gerekmıormu?

CaNoKaY
22/01/2009, 00:43
hyr dostum 6112 yazmıssın karşısına da 6112 yazman gerekiyor...

Lucy
23/01/2009, 22:43
arkadasım 6112 yazmıssan karsısıana da aynısı yazmn gerekli canokay dogru soluo

crazyshard
28/01/2009, 09:37
arkadaslar benim anlamadıgım bi sey var siz yazmıssınız host olmak icin bi ton sey falan ama ben evimde direk oyun kurarak host oldum, internetim uydunet Sabit IP neden hicbirsey yapmadan host olabiliyorum anlatabilecek var mı ?

Squall
04/02/2009, 12:56
Kullandıgım modem'de w3 için zaten port acıktır.Benimkinde b.field diablo 2 için kendisinde vardı mesala.

Korb
15/02/2009, 14:14
benim modemim exper tmw-01 buna nasıl port acıcam olmuyor sonra ip surekli deisiyo

II_Remedy_II
18/02/2009, 12:48
arkadaslar benim anlamadıgım bi sey var siz yazmıssınız host olmak icin bi ton sey falan ama ben evimde direk oyun kurarak host oldum, internetim uydunet Sabit IP neden hicbirsey yapmadan host olabiliyorum anlatabilecek var mı ?

Usb modemlerde port açmaya gerek kalmıyor benimkide pikatel usb mesela bende uğraşmadım

xero4ever
18/02/2009, 14:40
http://img26.imageshack.us/img26/4343/sadasdayo5.png (http://imageshack.us)
http://img26.imageshack.us/img26/sadasdayo5.png/1/w800.png (http://g.imageshack.us/img26/sadasdayo5.png/1/) burda bişi yanlış varmı arkdaşlar bi 2 tane eror falan var ama kendi oyunuma giremiyorum digerleri girebiliyormu bilmiyorum sadece 6112 port açık başka bişi yapmam gerekiyomu ???