PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Patch hatası



Gekk0
21/01/2009, 18:31
Merhaba arkadaşlar.

Ben w3 kurdum w3 fixer de yaptım sonra 122a english de kurdum eurobattle.net server dosyasını da indirip kurdum.Gelelim sorunuma
ilk açışımda battle.net bağlandım girdim sonraki açışımda ise server giremedim hala da giremiyorum patch hatası alıyom anlamadığım bir sorun.Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

imported_Storm
21/01/2009, 18:32
Masa üstündeki euroloader kısayolundan gireceksin.

Gekk0
21/01/2009, 18:36
Biliyorum daha önce oynadım 1.21a falan pro yum bi ara okul nedeniyle bırakmıştım şimdi tatile girdi tatildeyken devam edeyim dedim 122a olmus yukledim ama patch hatası.:S

imported_Storm
21/01/2009, 18:37
bi resim atarsan iyi olur. Resim atarken mause büyütec kısmında olursa daha iyi olur.

Gekk0
21/01/2009, 18:44
http://img239.imageshack.us/my.php?image=hata2sd5.jpg

Resim bu

imported_Storm
21/01/2009, 18:46
euroloaderı tekrar yükle. Battle netin yanındaki büyütecinde Eurobattle da oldugundan emin ol.

Gekk0
21/01/2009, 18:50
Eminim kaç kere eurobattle falan seçtim ama olmadı denicem bakalım olcakmı

Gekk0
21/01/2009, 19:07
Olmadı kardeş yardımlarınızı bekliyorum:(...

imported_Storm
21/01/2009, 19:09
http://www.trdota.com/forums/showthread.php?t=1441
bu linke bak

Gekk0
21/01/2009, 19:14
İyi de benim aldığım hata orda yok ben direk 1.22a yukledim(yükseltme değil 55.9mb olanı). Genede ilendiğin teşekkürler sorunum hala dewam etmekte

Gekk0
21/01/2009, 22:27
Yokmu arkadaşlar yardım edebilecek kafayı yemek üzereyim

TheRu01
10/02/2009, 21:17
kardes bende de aynı sorun var arastırdım heryerden oyunu sildim baştan yükledim 50 kere patch yükledim baştan ama bende de olmadı gene inşallah çözülür bu sorun

namelesis2
12/02/2009, 14:13
bendede var iplerle alakalı bisi olabilir yada fix dosyalarıyla cunku onlarla oynadım bole oldu:D