PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : vista&battle net



nundread
26/01/2009, 19:27
benim vista da battle neti yükliyorum her şey güzel kayıt fln da yapıoru. w3l den oyuna girdikten sonra battle.net e tıklayınca battle net dosyaları indirilirken bi sorunla karşılaştı sanırım hard disk inizde yeterli alan yok ü yüzden gerekli dosyalar indirilemedi dior ama 100gb bos yer war silip silip yeniden yüklüorum olmuo :S

koray_tac_94
29/01/2009, 15:08
dhdfhgfdgdfhg

koray_tac_94
29/01/2009, 15:09
sen ne diyon kardeşim

koray_tac_94
29/01/2009, 15:09
sanane len salak