PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil yardım dota 2 oynanmaz hale geldi OYUNDAN ATMA



123lakers123
05/08/2013, 21:48
arkadaşlar normal oyuna giriyorum heroları seciliyor bi süre sonra oyundan otomatik atıyor hata vermeden masaüstüne geliyor oyun kapanıyor.Bu bazen mac ararken bazen hero secerken bazende macın ortasında oluyor sürekli bi kısımda olmuyor.oyunu 2 aydır oynuom son 2 aydır aynı sorun var son 1 haftadır 1 oyunda 5-6 kere atmaya başladı bütün forum sitelerine baktım çözümü yok bi yardımcı olurmusunuzz

Pr0.
05/08/2013, 21:49
Ti3 varken oynamaya çalışırsanız çarpılırsınız tabi lan.
(konuyu okumadım başlıktan yola çıkıyorum)

MrFoseptik
05/08/2013, 22:35
arkadaşlar normal oyuna giriyorum heroları seciliyor bi süre sonra oyundan otomatik atıyor hata vermeden masaüstüne geliyor oyun kapanıyor.Bu bazen mac ararken bazen hero secerken bazende macın ortasında oluyor sürekli bi kısımda olmuyor.oyunu 2 aydır oynuom son 2 aydır aynı sorun var son 1 haftadır 1 oyunda 5-6 kere atmaya başladı bütün forum sitelerine baktım çözümü yok bi yardımcı olurmusunuzz

kardeş çözümünü biliyorum ama sırf bunun için üyelik açılıp forum şişirilmesin diye cevap vermiyorum. -Bilseydim vereceğim cevap

Cowabunga
05/08/2013, 22:48
Kasayı yan yatır.

123lakers123
06/08/2013, 11:13
kardeş çözümünü biliyorum ama sırf bunun için üyelik açılıp forum şişirilmesin diye cevap vermiyorum. -Bilseydim vereceğim cevap

kardeşim aktif forumda degilim araştırıyorum sorunu biliyosan söylersin yoksa eyw. forumların amacı ne zaten sorunları bilgileri paylaşmak :D

Raito
06/08/2013, 18:24
arkadaşlar normal oyuna giriyorum heroları seciliyor bi süre sonra oyundan otomatik atıyor hata vermeden masaüstüne geliyor oyun kapanıyor.Bu bazen mac ararken bazen hero secerken bazende macın ortasında oluyor sürekli bi kısımda olmuyor.oyunu 2 aydır oynuom son 2 aydır aynı sorun var son 1 haftadır 1 oyunda 5-6 kere atmaya başladı bütün forum sitelerine baktım çözümü yok bi yardımcı olurmusunuzz

oyundan masaüstüne geçince, oyun altta hala açık kalıyor mu, yoksa tamamen oyun da kapanıyor mu?

bir de ekran kartını yazarsan daha yararlı olabilir.

123lakers123
06/08/2013, 18:50
oyundan masaüstüne geçince, oyun altta hala açık kalıyor mu, yoksa tamamen oyun da kapanıyor mu?

bir de ekran kartını yazarsan daha yararlı olabilir.
tamamen kapanıyor kasma olmuyor masaüstüne geldikden sonra bu bazen oyuna giriyom mac aramaya basmadan öncede oluyor bi anda kapanıyor
ekran kartım:geforce 9500 gt 1 gb ram 128 bit
ıntel core 2 duo 2.60 ghz
3 gb ram
500 gb harddisk
acaba ekran kartı ısınıyordamı kapatıyor dicem bu pc de ben battifeld 3 son cıkan bütün oyunları oynadım assasins creed 3 de acıyor sıkıntısız çözemedim bi yardımcı olun

sehnoc
06/08/2013, 21:11
ram yada ekran kartı ısınıyor kasanın içini aç tozunu falan temizle belki düzelir.

MrFoseptik
06/08/2013, 22:54
dostum yüksek ihtimal ekran kartını güncellersen düzelecektir. ayrıca dosya doğrulaması da yapman gerekiyor. nasıl yapılacağını bilmiyorsan son anlatırız.

Raito
06/08/2013, 22:58
tam ben yazıcaktım MrFoseptik yazmış. ekran kartı driverını bi güncelle (büyük ihtimal bunu yapınca düzelir), oyun dosylarını falan doğrulat.

bunları yaptıktan sonra devam ederse, oyun ayarlarından ekran ayarlarını kıs biraz.

MrFoseptik
06/08/2013, 23:14
ekran ayarlarında sorun olacağını sanmıyorum. sistem yeteri kadar kuvvetli bence.

123lakers123
06/08/2013, 23:35
ekran kartı - sistem(win7)-steam-dota 2 hepsi güncel her gün kontrol ediyorum
2 haftada bi düzenli temizliyorum kendimde bilgisyarcıyım ama bu oyun niye atıyor bi türlü çözemedim
oyunda çöznürlük 1440*900 bütün ayarlar düşük render düşük parlaklık en düşükte acaba ram mi yetmiyor dicem oyun sırasında 1.5 gb ram kullanıyor pc yarısı boş çözemedim bi türlü
oyunu 3 kere sildim yükledim pc yi 1 kere formatladım dogrulamay girmeden önce yapıyorum her sefer yine aynı yakacam bilgisayarı valla :S:S hiç başına gelen yokmu böyle

ViktorReznov
07/08/2013, 00:18
başlattan msconfig yazıp gir. Hizmetler sekmesi. Tüm microsoft hizmetlerini gizle diyip tümünü devre dışı bırak. Sonra başlatma sekmesinden tümünü devre dışı bırak. Pc resle go. Dene olursa da olmazsa da yaz lütfen.