PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pc Açılınca Wc3.exe Update hatası Çıkıyor !



İceHeLLion
29/01/2009, 13:02
Arkadaşlar Yardım Ederseniz sevinirim. Bilgisayarı acınca wc3.exe update hatası yapılamadı diye bir dosya cıkıyor .. Onu nasıl önLeyebilirim .. Yardım ederseniz cok sevinirim .. Şimdiden TeşekkürLer ..

undead_2222
01/02/2009, 22:14
O çıkan warcraft 3 uptade hatası degildir. Büyük ihtimalle warcraft 3 dealy reducer hatasıdır. Sistemine FrameWork 3.0 kurursan düzelecektir. Googlede bulabilirsin kolayca ve Microsoft un lisansi sitesinden indirmeni tavsiye ederim...

İceHeLLion
02/02/2009, 20:35
Cok Teşekkür Ederim .. İnş.. oLur