PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : GHTOOLS



swat2245
26/11/2013, 03:44
Beyler konu yanlış yerdeyse özür dilerim GHTools calısıyormu İD sifre yazıyorum hata veriyor Error uzak sunucu hata döndürdü [417] expactation failed

BorisPeace
26/11/2013, 10:02
GHTools sunucusu kapalı olduğundan, programın şu anda çalışan tek kısmı Warcraft III tabı; o da Warcraft III oyununun fontunu Türkçe karakterleri gösteren başka bir fonta çevirmeye yarıyor.

swat2245
26/11/2013, 11:23
GHTools sunucusu kapalı olduğundan, programın şu anda çalışan tek kısmı Warcraft III tabı; o da Warcraft III oyununun fontunu Türkçe karakterleri gösteren başka bir fonta çevirmeye yarıyor.

Bende yeni bulmuştum ne güzel programı kullancakdım neyse artik kısmet deilmiş warcraft 3 ü türkçeye nasıl çeviriyor hangı dosyayı çeviriyor ne değişiyor bilgi verirsen sevinirim veya eski bi link iyi forumlar tşkr ederim...

Nighthawk
26/11/2013, 17:35
Bende yeni bulmuştum ne güzel programı kullancakdım neyse artik kısmet deilmiş warcraft 3 ü türkçeye nasıl çeviriyor hangı dosyayı çeviriyor ne değişiyor bilgi verirsen sevinirim veya eski bi link iyi forumlar tşkr ederim...

Bakınız menüde Araçlar var, onun altında GHTools var.