PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : düşülen maça geri bağlanamama sorunu



ebenezer
06/02/2014, 18:40
az önce bir maçtan modem sayesinde düştüm. bağlanamadım. low-priority'e düştüm. modem yine aynı şeyi yaptı. yine bağlanamadım.
ne yapmam gerekiyor, sadece volvoya söverek kalacak mıyım yani?

Burakula
06/02/2014, 21:33
modeme de söv

ebenezer
06/02/2014, 22:10
modeme reset atınca geri bağlanılabiliyormuş. haberiniz olsun. 3 maçta da düşünce farkettim:(

ScReaM0fPain
06/02/2014, 23:03
Şöylede oluyor: Başka modeminiz varsa onu takın. Sorun yaşamazsınız tekrar bağlanırken.

Burakula
06/02/2014, 23:26
modeme reset atınca geri bağlanılabiliyormuş. haberiniz olsun. 3 maçta da düşünce farkettim:(

steam kapa aç yap yeter, modeme res e gerek yok.

ebenezer
07/02/2014, 00:06
Şöylede oluyor: Başka modeminiz varsa onu takın. Sorun yaşamazsınız tekrar bağlanırken.

doğru diyorsun ya, hep cebimde yedek modem bulundururum, nasıl da aklıma gelmedi:(


steam kapa aç yap yeter, modeme res e gerek yok.

yok ya olmuyor malesef, her şeyi yapsam da modem resi hariç olmadı.

Lexsarko
07/02/2014, 00:15
Oyunu kapatmazsan konsoldan IP ile de bağlanılabiliyormuş :)

Hex
07/02/2014, 01:12
ilk zamanlarda çok sıkıntı çekiyordum, 1 gün oynayıp 1 gün cezalıydım ama durumumu anladılar herhalde, artık düşüp bağlanamasam bile ceza yemiyorum. :)

Woolridge
07/02/2014, 14:03
Oyunu kapatmazsan konsoldan IP ile de bağlanılabiliyormuş :)

!? bunu ben söyledim bu arada :3:

Lexsarko
07/02/2014, 14:07
!? bunu ben söyledim bu arada :3:

Woolridge icad etti bunu :P Nasıl yapıldığını da yaz da insanların işine yarasın.

Woolridge
07/02/2014, 14:36
oyunu kapatmazsan diye bir şey yok da kapatınca ip'yi nasıl buluruz bilmiyorum...

konsolu açınca 3-4 satır yukarıda şu ip'ye bağlanırken hata oluştu gibisinden bir yazı çıkıyor o ip'yi kopyalıyorsunuz

konsola connect ip şeklinde yazıyorsunuz giriyor... örneğin ip: 212.12.12.12 olsun >>> connect 212.12.12.12

falan falan

ebenezer
07/02/2014, 15:29
oyunu kapatmazsan diye bir şey yok da kapatınca ip'yi nasıl buluruz bilmiyorum...

konsolu açınca 3-4 satır yukarıda şu ip'ye bağlanırken hata oluştu gibisinden bir yazı çıkıyor o ip'yi kopyalıyorsunuz

konsola connect ip şeklinde yazıyorsunuz giriyor... örneğin ip: 212.12.12.12 olsun >>> connect 212.12.12.12

falan falan

çok teşekkürler. böyle kesin çözümleri çok severim:)