PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yurttaki ağ bağlantısından host olma



entropi
21/02/2009, 19:55
Ben yurtta kalıyorum ve modemin markasını bilmiyorum hatta modem var mı onu da bilmiyorum. battle.net de oyun kuruyorum ama kimse girmiyor. nası port acacam? nası oyun kuracam? yardım edebilecek var mı ?

entropi
22/02/2009, 17:09
lütfen biri yardım etsin ya kurduğum oyuna niye kimse gelmiyor aynı ağda olduğum kişiler gelebiliyor oyunuma

lordasi
03/06/2009, 23:14
bnce boşver unut :) çok denedim bende ama olmuyor yurttan.

http://www.trdota.com/forums/showthread.php?t=3489

burda benim açtığım başlıktada görebilirsin,aldığım cevabıda :)

entropi
13/06/2009, 02:07
saol kardeş : D