PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Radiant ve Dire renkleri



Yeezer
30/05/2014, 12:49
Birkaç stream izlediğimdw bazı oyuncuların dire ve radiant renklerinin turkuaz ve lembe renkli olduğunu gördüm alışık olmadığımdan farklı geldi ve begendim peki bunu nasıl yapabiliriz?

http://img.tapatalk.com/d/14/05/30/3ege6e7u.jpg


Edit:Ss aldım telefonda ne kadar belli olur bilemem :D

3po
30/05/2014, 13:13
renk körü modu bu, ayarlar kısmında vardır seçeneği bir kurcala

tarhuman
30/05/2014, 13:15
Konsoldan yapabilirsin. Sırasıyla dota_enemy_color_r 1 , dota_enemy_color_g 0 , dota_enemy_color_b 1 yaz. Sonra yine sırasıyla dota_friendly_color_r 0 , dota_friendly_color_g 1 , dota_friendly_color_b 1 yaz.
Bütün renkler:
R, G, B all set to 0: Black
R, G, B all set to 1: White
R 1, G 0, B 0: Red
R 1, G 1, B 0: Yellow
R 1, G 0, B 1: Fuchsia
R 0, G 1, B 0: Green
R 0, G 1, B 1: Cyan
R 0, G 0, B 1: Blue

zApdos
30/05/2014, 13:57
peki bu net_graph'ın yerini nasıl ayarlıyoruz? benim sağ altta duruyor amele gibi. onu sağ üste nasıl alırım?

Lexsarko
30/05/2014, 14:00
peki bu net_graph'ın yerini nasıl ayarlıyoruz? benim sağ altta duruyor amele gibi. onu sağ üste nasıl alırım?

http://www.gamefaqs.com/boards/610657-dota-2/64776981

zApdos
30/05/2014, 14:01
http://www.gamefaqs.com/boards/610657-dota-2/64776981

thanks lez


bu arada ben de bir iki tip vereyim. kodların arasına noktalı virgül koyarsanız yanyana yazabilirsiniz tek seferde.

örnek :
dota_enemy_color_r 1 ; dota_enemy_color_g 0 ; dota_enemy_color_b 1 ; dota_friendly_color_r 0 ; dota_friendly_color_g 1 ; dota_friendly_color_b 1

bunu kopyala yapıştır direk yapabilirsiniz tek seferde.


net graph olayına gelirsek. lez'in verdiği sitedekileri alıyoruz, sonra bu ikiliyi değiştiriyoruz :

net_graphinsetbottom 437 ;
net_graphinsetright -40 ;

böyle yapınca daha iyi oluyor.

Lexsarko
30/05/2014, 15:23
O aslında ekran çözünürlüğüne göre değişiyor :) Herkes deneyerek kendi çözünürlüğüne uygun olan değeri bulabilir.

nancilin
30/05/2014, 18:20
Beyler ben bu commandleri autoexec.cfg haline getirip cfg klasörüne attım ama çalışmıyor.Onu nasıl halledebilirim? Her oyuna girdiğimde yazmak istemiyorum onca şeyi

Lexsarko
30/05/2014, 18:55
Konsola bir kere yazman yeterli olması lazım. Benim autoexec dosyamda yazmıyor bu komutların hiçbiri.

zApdos
30/05/2014, 19:04
O aslında ekran çözünürlüğüne göre değişiyor :) Herkes deneyerek kendi çözünürlüğüne uygun olan değeri bulabilir.

evet farkındayım öyle olduğunu da, çoğu kişinin 1080p oynadığını düşünerekten söyledim ama belirtmem lazımdı tabi :P

Timurlenk
03/02/2016, 10:30
Ek olarak genr8rs.com adli sitede istediginiz kule rengini ayarlayip cfg dosyaniza ekleyebilirsiniz kaynatasizlar

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi