PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : [Çözüldü] WC3 FATAL ERROR



Lord2Faow
27/08/2014, 18:07
Arkadaşlar ben önceden pc wc3 yüklü olmadigi icin fatal error aliyordum bunun üzerine hatayi gidermek için klorü silip wc3 pc kurdum ve patc 1.26a yükseltip oyna başariyla girdim ama yine ayni hatayi aliyorum lütfen bi yardim edin




buda ekran görüntüsü

http://i.hizliresim.com/AZMlQQ.png

Lexsarko
27/08/2014, 18:12
Anladığım kadarıyla daha önce bilgisayarına WC3'ü kurmadan sadece yüklü olduğu klasörü atmışsın. Sonrasında fatal error almışsın. Bu sorunu çözmek için bilgisayarına WC3'ü kurup 1.26a'ya patch'lemişsin.

Doğru mu anlamışım?

Gray Fox
27/08/2014, 18:17
Galiba sallamis olucam ama fatal error bazi maplardan kaynaklaniyor ve belki ram yetersiz geldigi icin. Donanim problemi de olabilir. Sen suruculeri fln guncelle, warcraftin grafiklerini low yap. tekrar soyluyorum, salliyor da olabilirim tam emin degilim :D

Lord2Faow
27/08/2014, 18:26
Anladığım kadarıyla daha önce bilgisayarına WC3'ü kurmadan sadece yüklü olduğu klasörü atmışsın. Sonrasında fatal error almışsın. Bu sorunu çözmek için bilgisayarına WC3'ü kurup 1.26a'ya patch'lemişsin.

Doğru mu anlamışım?

evet

BorisPeace
27/08/2014, 19:11
Aldığın hatanın ekran görüntüsü yardımcı olabilir.

Lord2Faow
27/08/2014, 19:19
Aldığın hatanın ekran görüntüsü yardımcı olabilir.



http://i.hizliresim.com/q9k0pV.jpg

Lexsarko
27/08/2014, 19:27
Oyuna başarıyla girebildiğini söylüyorsun. Peki ne yapmaya çalışırken alıyorsun bu hatayı?

Ayrıca WC3'ün yüklü olması gereken yer "C:\EU Dota" değil "C:\Program Files\Warcraft III" olmalı. Oyunu nasıl yüklediğini merak ettim. Normal installerından kurmuş olsaydın söylediğim yerde olurdu çünkü.

Lord2Faow
27/08/2014, 19:45
Oyuna başarıyla girebildiğini söylüyorsun. Peki ne yapmaya çalışırken alıyorsun bu hatayı?

Ayrıca WC3'ün yüklü olması gereken yer "C:\EU Dota" değil "C:\Program Files\Warcraft III" olmalı. Oyunu nasıl yüklediğini merak ettim. Normal installerından kurmuş olsaydın söylediğim yerde olurdu çünkü.

fotoyu netten yükledim benimkinin kurulu oldugu yer c/programfiles/warcaft 3

soyle yükledim

-warcraft 3 ve frozen thorone indirip cd yazdırdım

-sırasıyla wc3 ve frozen thorone yükledim

-patch 1.26a yükledim

-eurobattle intasleerini yükledim

Lexsarko
27/08/2014, 20:15
Tamam yaptığın yüklemede bir sıkıntı yok o halde. Şimdi sorununa dönelim:

Aldığın hatanın ekran görüntüsünü(senin aldığın, netten yüklediğin değil) ve ne yapmaya çalışırken bu hatayı aldığını söyle lütfen.

Lord2Faow
27/08/2014, 20:49
Tamam yaptığın yüklemede bir sıkıntı yok o halde. Şimdi sorununa dönelim:

Aldığın hatanın ekran görüntüsünü(senin aldığın, netten yüklediğin değil) ve ne yapmaya çalışırken bu hatayı aldığını söyle lütfen.

Bu hatayı game içinde alıyorum sıradan bir game değil her gamede veriyor dota hva3 hero siege legion başında veya ortasında bu hatayı veriyor solo oynadigimdada veriyor

Fotoyu bi sonraki hata verdiğinde ceker atarim

Lord2Faow
27/08/2014, 21:10
Bu hatayı game içinde alıyorum sıradan bir game değil her gamede veriyor dota hva3 hero siege legion başında veya ortasında bu hatayı veriyor solo oynadigimdada veriyor

Fotoyu bi sonraki hata verdiğinde ceker atarim

bu da benim foto

http://i.hizliresim.com/AZMlQQ.png

Lexsarko
27/08/2014, 21:28
1- Sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini deneyebilirsin.

2- Oyunun kısayolunu sağ tıkla -> Özellikler -> Kısayol sekmesi -> Hedef kutusundaki konumun sonuna -opengl ekle.

"C:\Program Files\Warcraft III\Frozen Throne.exe" -opengl
Bunun gibi gözükmeli. Konumda ufak bir farklılık olması ihtimaline karşı -opengl'i elinle yaz, buradan kopyalama. OpenGL aktifken alttab yaptığında görüntüde bozulmalar olabiliyormuş. Haberin olsun, başına gelirse şaşırma.

Bunlar sorununu çözmezse RAM'inde sorun olma ihtimali var.

Lord2Faow
27/08/2014, 21:31
1- Sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini deneyebilirsin.

2- Oyunun kısayolunu sağ tıkla -> Özellikler -> Kısayol sekmesi -> Hedef kutusundaki konumun sonuna -opengl ekle.

"C:\Program Files\Warcraft III\Frozen Throne.exe" -opengl
Bunun gibi gözükmeli. Konumda ufak bir farklılık olması ihtimaline karşı -opengl'i elinle yaz, buradan kopyalama. OpenGL aktifken alttab yaptığında görüntüde bozulmalar olabiliyormuş. Haberin olsun, başına gelirse şaşırma.

Bunlar sorununu çözmezse RAM'inde sorun olma ihtimali var.

-opengl yazdım dediğin gibi ins olur cok sıkıntı oluyor cunku eger buda cozmesse ramda proglem kesin vardır baya eski pc

Lord2Faow
27/08/2014, 21:34
-opengl yazdım dediğin gibi ins olur cok sıkıntı oluyor cunku eger buda cozmesse ramda proglem kesin vardır baya eski pc

http://i.hizliresim.com/nY64da.png

Lexsarko
27/08/2014, 21:36
http://i.hizliresim.com/nY64da.png

Doğru yapmışsın gibi gözüküyor. Sonucu haber edersin.

Lord2Faow
27/08/2014, 21:37
Doğru yapmışsın gibi gözüküyor. Sonucu haber edersin.

tamam

Lord2Faow
27/08/2014, 21:51
Doğru yapmışsın gibi gözüküyor. Sonucu haber edersin.

yok kardes yine alıyom sanırım artık dota oynuyamıyacam ilgin ve yardımların için gerçekten teşekkür ederim

Gray Fox
27/08/2014, 21:54
Farkli yerden indirip kurmayi dene belki hatali dosya vardir. Yada orijinal alip yukluyebilirsin.

Lord2Faow
27/08/2014, 22:01
Farkli yerden indirip kurmayi dene belki hatali dosya vardir. Yada orijinal alip yukluyebilirsin.

indirdigim yerde hata yok bence birçok kişi teşekkür etmişti çalışmıyor yorumu pek fazla yoktu

BorisPeace
27/08/2014, 22:07
Böyle bir konu (https://www.gamehonor.com/showthread.php/4093-Warcraft-Fatal-Error-Verdiyse-%C3%87%C3%B6z%C3%BCm%C3%BC-%C4%B0%C3%A7erde!!!!) buldum, biraz eski ama yardımcı olabilir belki.

Bir de bu (http://www.frmtr.com/dota/3649650-warcraft-3-fatal-error-alanlara.html) var.

Edit: Baika bir yerde de şu çözümü buldum: Nvidia kartı ile değil de intel integrated kart ile çalıştırmak birkaç kişinin sorununu çözmüş. Ne ekran kartı kullanıyorsun ya da bu nasıl yapılabilir bilmiyorum :/

Lord2Faow
27/08/2014, 22:15
Böyle bir konu (https://www.gamehonor.com/showthread.php/4093-Warcraft-Fatal-Error-Verdiyse-%C3%87%C3%B6z%C3%BCm%C3%BC-%C4%B0%C3%A7erde!!!!) buldum, biraz eski ama yardımcı olabilir belki.

Bir de bu (http://www.frmtr.com/dota/3649650-warcraft-3-fatal-error-alanlara.html) var.

Edit: Baika bir yerde de şu çözümü buldum: Nvidia kartı ile değil de intel integrated kart ile çalıştırmak birkaç kişinin sorununu çözmüş. Ne ekran kartı kullanıyorsun ya da bu nasıl yapılabilir bilmiyorum :/

İlk ile değil benimki etkin olarak dep çalıştırıyor

2.cisinde çok önceden bakmistim onlarla da alakali değil bence yüklerken mi hata yaptım yarin sunu deniyecem

-wc3 setup

-frozen thorone setup

-crack dosya setup

-patch setup

-sonrada bi weppla ile güncelleme yapayım daha önceden de cozmustum bu çatal error ama hatirlamiyom simdi

Hermit
28/08/2014, 00:00
hacım fatal yiyorsan patchlerde sıkıntı vardır, euroda oynamak istiyorsan söyle yap wepla clienti kur o repair yapacak ondan sonra eurobattleın 1.26a setupını kur üstüne.

eger bunlar cözüm olmazsa warcraftında sorun vardır. 1 gb bisey olmazsa yeni baska bir kaynaktan indir.

ayrıca sunu deneyebilirsin

wc3fixer calıstırıp warcraft klasörünü sıfırla diabloII yi sil sıfırlanacak yeri gösterince

sonra 1.26 patchi kur warcraftın daha sonra eurobattle 1.26a patchini kur eskiden videosunu yapmıstım, sen 2.40 a kadar takip et gproxy artık otomatik acıyor onlar aklını karıstırmasın

http://www.youtube.com/watch?v=i-3ruOLNxD8&list=UUcpN1avPZhmNsaV3c7WdlSg

Lord2Faow
28/08/2014, 09:55
hacım fatal yiyorsan patchlerde sıkıntı vardır, euroda oynamak istiyorsan söyle yap wepla clienti kur o repair yapacak ondan sonra eurobattleın 1.26a setupını kur üstüne.

eger bunlar cözüm olmazsa warcraftında sorun vardır. 1 gb bisey olmazsa yeni baska bir kaynaktan indir.

ayrıca sunu deneyebilirsin

wc3fixer calıstırıp warcraft klasörünü sıfırla diabloII yi sil sıfırlanacak yeri gösterince

sonra 1.26 patchi kur warcraftın daha sonra eurobattle 1.26a patchini kur eskiden videosunu yapmıstım, sen 2.40 a kadar takip et gproxy artık otomatik acıyor onlar aklını karıstırmasın

http://www.youtube.com/watch?v=i-3ruOLNxD8&list=UUcpN1avPZhmNsaV3c7WdlSg

tamam deneyim bi

Lord2Faow
28/08/2014, 16:06
hacım fatal yiyorsan patchlerde sıkıntı vardır, euroda oynamak istiyorsan söyle yap wepla clienti kur o repair yapacak ondan sonra eurobattleın 1.26a setupını kur üstüne.

eger bunlar cözüm olmazsa warcraftında sorun vardır. 1 gb bisey olmazsa yeni baska bir kaynaktan indir.

ayrıca sunu deneyebilirsin

wc3fixer calıstırıp warcraft klasörünü sıfırla diabloII yi sil sıfırlanacak yeri gösterince

sonra 1.26 patchi kur warcraftın daha sonra eurobattle 1.26a patchini kur eskiden videosunu yapmıstım, sen 2.40 a kadar takip et gproxy artık otomatik acıyor onlar aklını karıstırmasın

http://www.youtube.com/watch?v=i-3ruOLNxD8&list=UUcpN1avPZhmNsaV3c7WdlSg



kardeşim bende dioble 2 diye hic bir yerde yazmadı direk c/programfiles/Warcraft III klosörü gözüküyor

Lord2Faow
31/08/2014, 16:26
-opengl yazdım dediğin gibi ins olur cok sıkıntı oluyor cunku eger buda cozmesse ramda proglem kesin vardır baya eski pc

çok teşekkür ederim dediğin gibi fan tozlanmış ondan veriyordu hatayı sımdı cektım tozlarını %100 cok güzel calısıyor konu kilit lüttfen

BorisPeace
31/08/2014, 16:32
Hallettiğine sevindim (: