PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Teleport Süresi



NeVeR_
12/09/2014, 11:10
Arkadaşlar bazen direk 3 sn de ışınlanıyor bazen 5 sn yi buluyor bunun nedeni nedir aydınlatacak biri varsa cok sevinirim...

MartinEden
12/09/2014, 11:23
1100 alanda senden önce tp atıyorsa dost hero o zaman tp atan hero sayısına bağlı olarak 1, 2, 3 saniye ekleniyordu normal sürenin üzerine. En azından ben böyle biliyorum :)
Not. Evet ben de yalnış biliyormuşum

[SNO]
12/09/2014, 11:24
eğer teleport attığın binanın(baze-fountain hariç) 1100 mesafe çevresinde 25 sn icinde bir dost hero bulunmussa(yada hala ordaysa) ve ya senden önce aynı kosullarda aynı binaya tp kullanılmıssa 1/2/3/4 stack için sırasıyla tp süren 3 snden 5/5.5/6/6.5 sn yeye kadar uzar

CoolStoryBro
12/09/2014, 11:53
1100 alanda senden önce tp atıyorsa dost hero o zaman tp atan hero sayısına bağlı olarak 1, 2, 3 saniye ekleniyordu normal sürenin üzerine. En azından ben böyle biliyorum :)
Not. Evet ben de yalnış biliyormuşum

Takım arkadaşın ile 1100 rangedeyken farklı noktalara tp atmanın bir götürüsü yok, önemli olan teleport noktasının aynı veya 1100 rangede olmaması.


;239701']eğer teleport attığın binanın(baze-fountain hariç) 1100 mesafe çevresinde 25 sn icinde bir dost hero bulunmussa(yada hala ordaysa) ve ya senden önce aynı kosullarda aynı binaya tp kullanılmıssa 1/2/3/4 stack için sırasıyla tp süren 3 snden 5/5.5/6/6.5 sn yeye kadar uzar

Teleport attığın binanın 1100 range çevresinde son 25 sn içinde bir dost hero bulunmasının ya da aynı koşullarda tp atmasının da bir götürüsü yok.

En doğru tanım: Fountain haricinde bir yere ışınlandığın takdirde eğer senin ışınlandığın noktaya veya 1100 range çevresine son 25 saniye içinde başka takım arkadaşların da ışınlandıysa bekleme süresi artar. Bu süre arkadaşın dediği gibi normalde 3 saniyeyken ışınlanan kişi miktarına oranla 5/5.5/6/6.5 saniyeye kadar çıkar. Ayrıca takım arkadaşlarının tp atarken bozmaları bu ek süreyi değiştirmez.

Sercan<Michaell>
12/09/2014, 13:33
Oyunda en gıcık olduğum şey. Kaç kere yanlışlıkla tp bozmuşluğum vardır bunun yüzünden. Gerçi ayar eklediler artık sağ tıkla falan bozamıyorsun sadece s ile bozabiliyorsun o yüzden artık bozulmuyor :D

Yeezer
12/09/2014, 15:12
Oyunda en gıcık olduğum şey. Kaç kere yanlışlıkla tp bozmuşluğum vardır bunun yüzünden. Gerçi ayar eklediler artık sağ tıkla falan bozamıyorsun sadece s ile bozabiliyorsun o yüzden artık bozulmuyor :D
O bozma işini ayarlara girerek düzeltebilirsin.

Lexsarko
12/09/2014, 15:34
O bozma işini ayarlara girerek düzeltebilirsin.

Cap'n is that you?

Sercan<Michaell>
12/09/2014, 15:36
O bozma işini ayarlara girerek düzeltebilirsin.

Olm alıntı yaptığın şeyi bi oku lan bi oku :D

Yeezer
12/09/2014, 15:39
Cap'n is that you?


Olm alıntı yaptığın şeyi bi oku lan bi oku :D
Yeni uyandim üstüme gelmeyin