PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mac'de Dayz girebilmek için ne yapmak lazım ?



MoistVagina
21/09/2014, 15:07
öncelikle baştan söyliyim yazılımımı değiştirmek istemiyorum daha çok emülatör tarzı bişey varmı ve steamden bu durum nasıl yapılır bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

hohmlec
21/09/2014, 17:24
tam hatırlamıyorum ama mac in ıcıne windows kurabılıyordun ve oyle kullanıyordun (teamviewer kullanıyormus gibi oluyordu)

BorisPeace
21/09/2014, 17:31
Mac için de çıkarmalarını beklemen lazım :/

MacOS'a bootcamp ile win kurabiliyorsun ama saçma bence :/

MoistVagina
21/09/2014, 19:25
Mac için de çıkarmalarını beklemen lazım :/

MacOS'a bootcamp ile win kurabiliyorsun ama saçma bence :/

yani :D bende yazılımı değiştirmeden yada yeni bir yazılım üste kurmadan oynamanın yolunu arıyorum. Baya bi araştırdım ama tek bulabildiğim bu sarkastik fotoraf
7496

FafraGa
21/09/2014, 20:13
yani :D bende yazılımı değiştirmeden yada yeni bir yazılım üste kurmadan oynamanın yolunu arıyorum. Baya bi araştırdım ama tek bulabildiğim bu sarkastik fotoraf
7496

:D:D:D


3310 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi