PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Prepatch Failed" Hatasının Çözümü



II_Remedy_II
27/03/2009, 18:15
Bu hata genelde warcraft III ü kopyalayarak kuranların başına geliyormuş çözümü biraz uzun gelebilir ama dikkatli takip ederseniz sorun çıkmadan halledebilirsiniz

1-Başlat menüsünden çalıştıra basın
http://img515.imageshack.us/img515/8357/adszwro.jpg
2-Kutuya regedit yazıp tamam a basın
http://img515.imageshack.us/img515/6996/adsz000.jpg
3-"HKEY_CURRENT_USER" girdisinin yanındaki + tuşuna basın
4-Yeni açılan menüden "Software" girdisinin yanındaki + ya basın
5-Yine açılan menüden "Blizzard Entertainment" girdisinin yanındaki +ya basın
6-Tekrar açtığınız menüden Warcraft III ün üzerine sağ tıklayın açılan menüden Yeni>dize değerine tıklayın
7-Yeni açtığınız değere sağ tıklayın yeniden adlandır a tıklayın ve adını "InstallPath" olarak değiştirin
8-Adını değiştirdiğiniz değere sağ tıklayarak değiştir deyin sonra alttaki değer verisi bölümüne resimde gördüğünüz gibi kendi Warcraft III ü kurduğunuz dizini yazın
http://img144.imageshack.us/img144/9486/adsz001k.jpg




Resimlerde herşeyi elimden geldiğince açıklamaya çalıştım umarım yardımcı olur

Not: İlk iki resim küçük olmuş dikkatimden kaçmış kusura bakmayın


Alıntı değildir el emeği

veli361
27/03/2009, 18:27
cooook tesekkürler cok güzel anlatmıssın kardesim

II_Remedy_II
27/03/2009, 18:32
Önemli değil faydası olduysa ne mutlu

Kro
27/03/2009, 18:45
benim w3 D sürücüsünde bulamadım ya nası yapacam :D

II_Remedy_II
27/03/2009, 19:22
benim w3 D sürücüsünde bulamadım ya nası yapacam :D

D sürücüsünde olmasına gerek yok benimki d de olduğu için öyle yazdım seninki neredeyse onu yazıcaksın

semii
27/03/2009, 21:35
ya hocam öyle bi isim zaten var diyo nasıl yapıcaz :S

brokenstick
27/03/2009, 21:37
dediğin her şeyi eksiksiz olarak yaptım ama sorun çözülmedi.. yardımcı olabilirsen sevinirim. teşekkürler yinede..

II_Remedy_II
27/03/2009, 22:06
dediğin her şeyi eksiksiz olarak yaptım ama sorun çözülmedi.. yardımcı olabilirsen sevinirim. teşekkürler yinede..

Malesef daha fazla yardımcı olamıyacağım benim bilgilmde sınırlı bende bu hata olmadığı için ingilizce forumlardan araştırıp türkçeye çevirip ss leri çekip koydum

Leberisso
28/03/2009, 11:43
Saol canım bnm :))

Leberisso
28/03/2009, 11:49
http://img7.imageshack.us/my.php?image=hatao.jpg

böle bi hata verdi ne yapıcağımı bilemiyorum.İlgilenirmisiniz?

II_Remedy_II
28/03/2009, 12:13
Bu veya bundan önceki patchi yüklerken bir yerde hata yapmışsın w3 fixer beli çözebilir onun haricinde silip tekrar yüklemen gerekicek

Leberisso
28/03/2009, 13:21
Kardeşim baştan yükleyemem ki patchi ypmadn önce girebiliodum bn :S

NiqhtPassenqer
28/03/2009, 17:05
hepsini deniyeceğim umarım olur dua et remedy kardeş =) bilgiler için çok saol ...

CacA762
28/03/2009, 20:11
bu olayı dosyayı kopyalamadan mı yapcaz kopyaladıktan sonra mı yapcaz !!!!!!!!!

II_Remedy_II
28/03/2009, 22:25
bu olayı dosyayı kopyalamadan mı yapcaz kopyaladıktan sonra mı yapcaz !!!!!!!!!

Bu olay olmadan patch kurulmuyor sanırım o yüzden kurmayı denersin hata verirse bunu yaparsın

Leberisso
29/03/2009, 18:59
bu olayı dosyayı kopyalamadan mı yapcaz kopyaladıktan sonra mı yapcaz !!!!!!!!!

Ya kanka simdi benim söledigm olayı nasıl çözücez ? ? ?

CacA762
29/03/2009, 21:46
bu dosya war hatasında bn varolan dosyayı sildim yenisini yaptım

good
30/03/2009, 22:39
prepatch hatası yok ama şöyle var:
Blizzard PrePatch v2.70 compiled on Jul 7 2003
This program patches Warcraft 3

Log created at 10:36 pm on 03/30/2009

RESULT: Prepatch successful

Program yanıt vemiyo sonra kapanıyor warcraft 3 ü açıyorum 1.22 patch var yardım

II_Remedy_II
31/03/2009, 16:16
prepatch hatası yok ama şöyle var:
Blizzard PrePatch v2.70 compiled on Jul 7 2003
This program patches Warcraft 3

Log created at 10:36 pm on 03/30/2009

RESULT: Prepatch successful

Program yanıt vemiyo sonra kapanıyor warcraft 3 ü açıyorum 1.22 patch var yardım

Patchi bir daha indirmeyi dene patch yüklerken baika birşey açma ve alt+tab yapma

PhantomLanceR
31/03/2009, 19:25
"Cannot location to patch" diye bi hata verdi yardımcı olur musun?

Ratz
31/03/2009, 19:33
prepatch hatası yok ama şöyle var:
Blizzard PrePatch v2.70 compiled on Jul 7 2003
This program patches Warcraft 3

Log created at 10:36 pm on 03/30/2009

RESULT: Prepatch successful


dedıgın herr seyı yaptım yıne bu hatayı werıyo

PhantomLanceR
31/03/2009, 19:37
Yeni bir "euroloader" lazım "Could not find location patch" hatası veriyo bunun bir çözümü var mı acaba?

II_Remedy_II
31/03/2009, 19:59
prepatch hatası yok ama şöyle var:
Blizzard PrePatch v2.70 compiled on Jul 7 2003
This program patches Warcraft 3

Log created at 10:36 pm on 03/30/2009

RESULT: Prepatch successful


dedıgın herr seyı yaptım yıne bu hatayı werıyo

Malesef yardımcı olamıyıcağım

Ratz
31/03/2009, 21:43
ya ben sımdı dedıgın her seyı yaptım 1.23 oldu sag alt tarafta yazıyo ama sımsıyah ekran duruyo:S bunu nasıl cozcem yardımcı olursan cok sewinirim

Ratz
31/03/2009, 21:46
war3.exe ıstıyo onu nerden bula bılırım bulamadım:S

joshlander
03/04/2009, 00:15
buna grek yok w3fixer die bi dosya war indirin kurun halloluyo en kolayı..

sabuncu58
06/04/2009, 18:49
bende blizard yok ya

ego123
20/04/2009, 00:58
saol bilader cok iyime yaradı

WatchMen
22/04/2009, 17:35
çokçok saol geçeerken bu siteye de uğradım ingilizcesini okudum bu yazının ama orda başka bi yere girin diyodu bu çözümü veren tek site bu artık hep burdayım :)

WatchMen
22/04/2009, 18:51
prepatch hatası yok ama şöyle var:
Blizzard PrePatch v2.70 compiled on Jul 7 2003
This program patches Warcraft 3

Log created at 10:36 pm on 03/30/2009

RESULT: Prepatch successful


dedıgın herr seyı yaptım yıne bu hatayı werıyo

arkadaşım saten succesfully diyo yani yüklenmiş :)

Sammor
23/04/2009, 12:10
çok sağol kardeşim mükemmel anlatmışsın

straycat
20/06/2009, 13:33
dediklerinin aynısını yaptım ancak olmadı neyse ben 1.23ü de kopylayıp yapıştırırım artık saol yinede:D

goktr001
22/06/2009, 15:22
InstallPath yazıyorum zaten var diyor :S

Heimdall
03/09/2009, 01:35
Allah ne muradın varsa versin. Allah nazarlardan saklasın. Bunu altına senin yazdığını koyarak yani alıntı yaptığımı söyleyerek paylaşabilir miyim?

_nsye_
13/09/2009, 07:02
emeğine sağlık çok iyi oldu 1.24 kuramıyordum :) işin gücün rast gitsin varya

Lundbeck
15/01/2010, 19:29
Teşekkürler :) eline sağlık..

CallMeInsane
14/02/2010, 05:22
eline saglık kanser olmaktan kurtuldum

erencems1
01/08/2010, 22:18
Acilll bende Sowtfare de Blizzard yok :S
Buda Resimi Nolur Yardım Et/Edin..
http://img819.imageshack.us/img819/1546/software.jpg

burak_tp
13/09/2010, 01:17
kardeş çok teşekkürler bu hataya böle güzel bi açıklama ve çözüm getirdiğin için saol saol saol....

Sylar
13/09/2010, 01:18
Düzelttin heralde sorunu :)

equation
16/09/2010, 16:56
InstallPath yazıyorum zaten var diyor :S

evet aynı sorun bende de oluyo. bu seferde "The patch could not be applied because it does not match the file checksum. This problem can usually be corrected by uninstalling and reinstalling the game and then patching again." yazıyo.

Sylar
16/09/2010, 17:09
Yeniden yüklemeyi denedin mi?

equation
17/09/2010, 23:24
kopyaladığım dosyaları silip tekrar aynı klasöre kopyalasam olur mu ? yüklemedim de ben onun için

equation
18/09/2010, 13:32
yaptım ama bi yararı olmadı

afro
20/05/2011, 20:05
aha oldu çok sağol

imported_Wizy
20/05/2011, 21:16
Güzel rehber sağ ol

HigHPressuRe01
24/05/2011, 17:01
saol kardes

HigHPressuRe01
24/05/2011, 17:04
ya bisey dicem bunu yaptıktan sonra tamama basıp napıyoz ? yıne calıstırmadı benm pc euroloaderı