PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : [Çözüm] WoW - Incompatible Realm Sorunu



BorisPeace
07/04/2015, 07:58
http://media.blizzard.com/wow/warlords-of-draenor-6y1fz/media/wallpapers/warlords-of-draenor-520x260-twitter.jpg

WoW'a dün gelen küçük bir patch nedeniyle, bütün Realmlerde, Population sütununda "Incompatible" yazısını görebilir ve bu nedenle oyuna giremeyebilirsiniz. Bu, sizde yüklü olan WoW versiyonu ile, Blizzard sunucularındaki WoW versiyonunun farklı olduğu anlamına geliyor. Bu hatayı gidermek için aşağıdaki adımları öneriyoruz:


B.net Masaüstü programını kapatın. Kapandığından emin olmak için, Görev Yöneticisi'ne girip işlemlerde "agent.exe"nin olmadığını kontrol edin, eğer varsa işlemi sonlandırın.
B.net Masaüstü programını tekrar çalıştırın ve hem B.net Masaüstü programında, hem de WoW'da yüklenmesi gereken patchler varsa halledin. WoW'u açmak için "WoW.exe" kullanmayın; B.net Masaüstü programı üzerinden açın.
B.net Masaüstü programında WoW sekmesini açarak, Warlords of Draenor logosunun altında bulunan Options menüsünü açın ve "Scan and Repair"i seçin. Bu işlem, bilgisayarınızdaki WoW dosyalarını kontrol edecektir. İşlem bilgisayarınızın gücüne bağlı olarak, 15-30 dakika arası sürebilir.


Bu adımları uygulamanıza rağmen aynı sorunu yaşıyorsanız, uyguladığınız adımları ayrıntısı ile yazarsanız size yardımcı olabiliriz.

Insomniac
07/04/2015, 13:58
boris dediklerini yaptım ama hala Incompatible yazıyor server popisinde bu arada oyuna giriyorum giriş çıkışlarda sıkıntı yok sadece realmde o dalga yazıo

BorisPeace
07/04/2015, 14:59
boris dediklerini yaptım ama hala Incompatible yazıyor server popisinde bu arada oyuna giriyorum giriş çıkışlarda sıkıntı yok sadece realmde o dalga yazıo

Yine de bir Realm'e girmeyi dener misin? Girmek istediğin Realm'e sanki her şey normalmiş gibi çift tıkla yani. Sonucunu da yazarsan sevinirim :3

Insomniac
07/04/2015, 15:06
Oyuna giriyorum derken Realm'e giriyorum demek istemiştim. :D Realm'de Incompatible yazması dışında oyunda hiç bir problem yok. Daily questleri filan yapıyorum şuan sıkıntı yok yani.