PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : W3 Registry Fixer



WoLKHaN
24/09/2009, 08:05
W3 Registry Fixer Programı Warcraf 3`ü kopyala yapıştır yöntemi ile yükleyenler için Windows Kayıt Girdilerini düzeltmeye yarayan bir programdır.Resimde gördülğü gibi açılan programda "MPQ DOSYASINI AÇ" seçeneği açılır ve oyunun kurulu olduğu klasörden war3.mpq dosyası seçilip işlem tamamlanır.

http://www.trdota.com/resimler/yardimresimleri/regfixer.png

http://trdota.com/forums/buttons/mf.png (http://www.mediafire.com/download.php?jt4y1qy1inz)

booweroq
26/09/2009, 16:54
ellerinize saglık

LoudDamage
27/09/2009, 08:50
tesekkürler

tukomuko
01/10/2009, 16:48
anladıgım kadarıyla bu erroru mu önlüyor ?

burkan5
13/01/2010, 22:44
olmadı ya :@

frozencube
19/01/2010, 19:28
Şimdi deniyicem birasdan yazarım çalışıp çalışmadığını :D

frozencube
19/01/2010, 19:37
Maalesef işe yaramadı Admin bir sorun var sanırım ...

rikiyelotharr
24/01/2010, 14:23
İlk ikisi done diyor son ikisine de failed diyor :S

maJesty
27/01/2010, 16:43
Önceden neden göremedim bu programı ya :D bende çalıştı .

lampard89
26/02/2010, 15:53
bende de çalışmadı

mangalyurekli
02/04/2010, 14:07
bende de olmadı sunu daha cık bi seiklde anlatırmısınız

redyıum
06/04/2010, 19:13
çalışmadı malesef

DarkPrince
20/04/2010, 19:09
İlk ikisi done diyor son ikisine de failed diyor :S

bndede aynısı oldu baska bi çaresi yokmu?

vinsanity-10
04/08/2010, 13:48
Linke tıklıyorum resim açılıyor sadece forumun özellikleri mi değiştide böyle bir sorun oluştu acaba???

WoLKHaN
04/08/2010, 14:12
Sorun giderildi.

mercury_
30/09/2010, 19:03
merhabalar öncelikle elinize sağlı kprogram için ama çalıştırdığımda yapılan işlemden sonra ilk iki dosyaya done sonrakilere failed yazdı acaba işe yaradımı yoksa eksik yaptğım bir işlemmi var cevaplarsanız çok sevinirim..

WoLKHaN
30/09/2010, 19:04
w3 fixer ile fixlermisin w3 dosyalarının yapısı bozulmuş olabilir

mercury_
30/09/2010, 19:06
ok deneyip bilgi vereceğim şimdi ...

mercury_
30/09/2010, 19:12
w3 fixer ile yaptım ve reg fix çalıştırdım ama yine aynı durum söz konusu...

Menergy
02/04/2011, 18:22
Süper bir program bende dosya hali ile oynuyorum çok işime yaradı bu program saollun.

ComeWS
15/05/2011, 23:02
ilk ikisine done diyo digerlerinde hata veriyosa buyuk ihtimalle vista kullanıyosunuzdur programı yonetıcı olarak calıstırırsanız hepsinin done oldugunu goreceksiniz...

yanlıs bende baska bi sorun var hala dotaya giremiyorum hata veriyo yardımcı olabilecek varmı