PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dota'yı kuramıyorum.



Seal
06/01/2010, 20:41
D ye oyunlar die dosya açtım ıcıne warcraftı attım ama olmuyor..

Sırasını soyle yaptım .. Fixer - Patch - w3battle şeyini kurdum ama patch'de hata veriyor..napmayalım arkadaslar yardım edin.:(

Twilightning
06/01/2010, 20:49
Ne hata veriyor? Resim koyarsan yardımcı oluruz.

Seal
06/01/2010, 20:57
SS alamıyorumda hata sunu werıyor

File name : D:\WarcraftIII\War.exe die bi hata werıor

bıde ben warcraft III Dosyasını kopyala yapıstır olarak attım Oyunların ıcıne diyim yani

hemen cozum bulursanız sewıncem :(

Seal
06/01/2010, 21:04
Kopyala yapıştır olarak attığım için bilgisayara.1.23a to 1.24a Patch'ı ile 1.24a to 1.24b Patch'ını mı kurcam ?