PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşlar yeter artık kimse birşey bilmiyor mu bu forumda?Ghost loopbacki çok geç algılıyor.Lütfen daha önce bu sorunu yaşayıp çözen biri akıl versin



zeratulforaiur
28/01/2010, 11:20
Kaç gündür uğraşıyorum ama nasıl bi forumsa kimsenin birşey bildiği yok. Hemen sarılın klavyelerinize bana ayar vermeye çalışın hadi bekliyorum.

WoLKHaN
28/01/2010, 11:29
Sen önce bi konu başlığı içersine mesaj yazmamayı öğren ondan sonra yardım iste.Loopback geç algılıyorsa ya windowsunda sıkıntı var yada bilgisayar donanımlarında.
http://trdota.com/msn.jpg adresini ekle yardımcı olmaya çalışiyim.Bu arada emin ol senin yeni öğrendiklerini ben çoktan unuttum.Yardım isterken biraz daha sakin ol

zeratulforaiur
30/01/2010, 02:21
Tamam dayı onu öyle yapalım.Unutmadıklarından bir örnek versene. Windows ta hangi sorun loopback algılama süresini uzatır?Veya donanım da ne gibi bir sorun loopback in geç algılanmasına yol açar? Hadi cevap ver de görelim.Örneklerle anlat da forum aydınlansın.Ayar vermeye çalışma boş yere sorunu çöz çözebiliyorsan.Verebileceğin en güzel ayar sorunu çözmek olur.

bora
30/01/2010, 02:22
Tamam dayı onu öyle yapalım.Unutmadıklarından bir örnek versene. Windows ta hangi sorun loopback algılama süresini uzatır?Veya donanım da ne gibi bir sorun loopback in geç algılanmasına yol açar? Hadi cevap ver de görelim.Örneklerle anlat da forum aydınlansın.Ayar vermeye çalışma boş yere sorunu çöz çözebiliyorsan.Verebileceğin en güzel ayar sorunu çözmek olur.

kimsin lan sen ciguli ne atar yapıyon dayı mayı

Twilightning
30/01/2010, 02:39
Ya geç algılıyor ne demek ?
Neye göre geç algılıyor?
Ne yapıyorsun da geç algılıyor?
Anlat biraz.

II_Remedy_II
30/01/2010, 03:43
Ya geç algılıyor ne demek ?
Neye göre geç algılıyor?
Ne yapıyorsun da geç algılıyor?
Anlat biraz.

Bilgisayarda değilde arkadaşta bir algılama sorunu var bence mesela kimsenin kimseye yardım etmek zorunda olmadığını,yardım isterken nasıl konuşması gerektiğini algılayamamış

zeratulforaiur
30/01/2010, 12:28
Önce bilgisayarın açma/kapama düğmesine basıyorum.Mavi bir ışık yanıyor.Sonra bilgisayarın fanı çalışmaya başlıyor galiba açılıyor.Sonra modemin fişini takıyorum.Ağ kablosunu bilgisayara takıyorum.Bilgisayar açılıyor.İnternete bağlanıyor.Sonra fare işaretçisini ghostone yazan simgeyenin üzerine getirip iki kere farenin sol tuşuna basıyorum.Bir program açılıyor.Loopback sekmesinde eski ip yazıyor.Alttaki beyaz üzerine siyah yazıda da loopback adaptörünü nasıl yükleyeceğim yazıyor.Muhtemelen kendi oyunlarına giremeyeceksin diyor.Programın ana penceresinde altta loopback ipsi yazması gereken yer boş.Ne yapmam lazım?Kafam da basmıyor ki bu işlere sizin kadar.Hergün normal şekilde oyun kurup oynayabiliyorum ama loopback ip sini çok geç görüyor ghostone isimli program.Sizce format mı atmalıyım.Ya da ışıklı fare kullandığım için mi oluyor bütün bunlar?Tekrar bilyalı fareye mi geçmeliyim?

katomekzx
30/01/2010, 13:02
kuaklık mı kullanıyorsun hoparlör mü ?

WoLKHaN
30/01/2010, 13:13
Önce bilgisayarın açma/kapama düğmesine basıyorum.Mavi bir ışık yanıyor.Sonra bilgisayarın fanı çalışmaya başlıyor galiba açılıyor.Sonra modemin fişini takıyorum.Ağ kablosunu bilgisayara takıyorum.Bilgisayar açılıyor.İnternete bağlanıyor.Sonra fare işaretçisini ghostone yazan simgeyenin üzerine getirip iki kere farenin sol tuşuna basıyorum.Bir program açılıyor.Loopback sekmesinde eski ip yazıyor.Alttaki beyaz üzerine siyah yazıda da loopback adaptörünü nasıl yükleyeceğim yazıyor.Muhtemelen kendi oyunlarına giremeyeceksin diyor.Programın ana penceresinde altta loopback ipsi yazması gereken yer boş.Ne yapmam lazım?Kafam da basmıyor ki bu işlere sizin kadar.Hergün normal şekilde oyun kurup oynayabiliyorum ama loopback ip sini çok geç görüyor ghostone isimli program.Sizce format mı atmalıyım.Ya da ışıklı fare kullandığım için mi oluyor bütün bunlar?Tekrar bilyalı fareye mi geçmeliyim?

Ghostone sana fazla bi program w3 üzerinden kastırmaya devam....

http://www.trdota.com/kilit.png