PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Skill Tuşlar



adab
23/04/2010, 19:24
arkadaşımdan duyduguma göre skilleri istedigimiz tuşa ayarlıyabılıyormuşuz bunu nereden yapabılırım weya warmı böyle birşey yardımlarınız için teşekkürler

Lundbeck
23/04/2010, 19:46
Invetory itemlerini istediğin tuşa atayabilirsin..Invetory Hotkey programı forumda mevcut araştırırsan bulabilirsin.

adab
23/04/2010, 19:56
teşekkürler

adab
23/04/2010, 20:08
link werebilirmisiniz bulamadım

Lundbeck
23/04/2010, 20:59
http://www.trdota.com/forums/showthread.php?t=2721&highlight=hotkey

N0tka
23/04/2010, 22:35
Lundbeck şimdi senin bu dediğin olay şöyle mi?

Bu programı kullanırım,mesela dagon shiva ve refresh kastım dagon'u q,shiva'yı w,refresh'i e alabilirmiyim?

Lundbeck
23/04/2010, 22:45
Evet alabilirsin.

sayko99
24/04/2010, 08:38
daha rahat ve hızlı olursun ama gerek yok

fanded
01/05/2010, 14:40
gerek yokmu dagerı mousela kullanmayımı tercih ediyosun??

junior10der
01/05/2010, 15:13
Ben Warkeys kullanıyorum ve kullanması gayet kolay. İnventory key hatırladığım kadarıyla oyun sırasında açık tutulması gereken bi program ama warkeys direk customkeys.exe'ye kaydediyor

TauHunter
02/06/2010, 10:32
iyide inventorydeki ve skillerin üstünde tuşları yazıyor.