PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Starcraft II Sistem Gereksinimleri



Ruby
23/07/2010, 19:36
http://www.oyuniks.net/wp-content/uploads/starcraft-II.png
Blizzard Entertainment tarafından hazırlanan ve merakla beklenen RTS türündeki Starcraft II’nin sistem gereksinimleri oyun severlere duyuruldu.27 Temmuz 2010 tarihinde hayranlarıyla buluşması beklenen oyunun gereksinimleri şöyle :

- Minimum sistem sistem gereksinimleri -

İşletim Sistemi: Windows XP – SP3 / Windows Vista – SP2 / Windows 7
İşlemci: Intel Pentium IV 2.6 Ghz veya ona eş değer AMD Athlon işlemci veya daha iyi bir işlemci
Bellek Miktarı: 1 GB RAM (Windows Vista ve Windows 7′de 1.5 GB RAM)
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8600 GT / ATI Radeon X1600 veya daha iyi bir ekran kartı
Ekran Kartı Bellek Miktarı: 256 MB
Boş HDD Alanı: 12 GB

- Tavsiye edilen sistem gereksinimleri -

İşletim Sistemi: Windows Vista – SP2 / Windows 7
İşlemci: 2.4 GHz 2 çekirdekli işlemci veya daha iyi bir işlemci
Bellek Miktarı: 2 GB RAM veya daha fazlası
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8800 GTX / ATI Radeon HD 3870 veya daha iyi bir ekran kartı
Ekran Kartı Bellek Miktarı: 512 MB
Boş HDD Alanı: 12 GB

TheHost
23/07/2010, 20:03
Sistemim yeterli merakla bekliyorum oyunu,dotayı bırakcaz artık 1-2 hafta

Neveraeh
23/07/2010, 20:32
2 GB RAM ne ya :D

ilhan
24/07/2010, 00:14
Bu oyunu oynamak için bir tek oyuna ihtiyacım var :)

Sylar
24/07/2010, 01:04
İyi yeni pc ile çok rahat oynarım :)

fanded
24/07/2010, 01:08
Bu oyunu oynamak için bir tek oyuna ihtiyacım var :)

galiba benimde:D

Audaz
24/07/2010, 12:42
galiba benimde:D

müco çaktırmıyo direk benim pc kaldıramaz demiyo alçak gönüllü >.<

fanded
24/07/2010, 14:17
müco çaktırmıyo direk benim pc kaldıramaz demiyo alçak gönüllü >.<

4gb ram
2.4x2 islemci
1 ekran kartı
+ 500 harici 500 dahili hdd
bir fikir vermiştir umarım:P

Audaz
24/07/2010, 14:52
4gb ram
2.4x2 islemci
1 ekran kartı
+ 500 harici 500 dahili hdd
bir fikir vermiştir umarım:P

haok da 1 ekran kartı ne cigebayt mı gb mi :S

Sylar
24/07/2010, 15:19
Gigabyte işte 1mb olacak hali yok ya :)

Audaz
24/07/2010, 20:39
Gigabyte işte 1mb olacak hali yok ya :)

İmzandaki hatunun ismini hala sölemedin :rolleyes:

ShoJu
24/07/2010, 22:24
ama benim umutlarım vardı qanQa

Ruby
27/07/2010, 18:22
starcraft 2 satışa sunuldu 139.99 TL