PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardımcı Olursanız Sevinirim



salih_gs
26/07/2010, 15:23
Ben warcraft3 + frozen throneyi kurdum şimdi dota girmek için ne yapıcam bilmiyorum. Aradım ama çok fazla dosya-map vs. karma karışık bişe. Kolayca kurup oynamak istiyorum bi yardımcı olun lütfen

DieSchWest3rS
26/07/2010, 15:27
http://www.trdota.com/forums/showthread.php?t=1439
Burda Eurobattle.net serveirnde online oynamak için gerekenler açıkca anlatılmıs salih kardeşim

salih_gs
26/07/2010, 15:43
verdigin linkler gayet süper ama benim oyunda patchi yüklemek için tıkladıgımda Setup penceresi açılıyor ve hata veriyor.Hatanın ne olduguna bakınca game.dll (error) sanırım game.dll bozuk :S

hector07
26/07/2010, 19:52
bendede aynı sorun var patchlerde

Sylar
26/07/2010, 20:09
verdigin linkler gayet süper ama benim oyunda patchi yüklemek için tıkladıgımda Setup penceresi açılıyor ve hata veriyor.Hatanın ne olduguna bakınca game.dll (error) sanırım game.dll bozuk :S

W3 fixer ve registry fixer programlarını dene olmazsa re-install büyük ihtimal oyun copy-paste.